Πρωτοχρονιά 2024: Χαμός από πυροτεχνήματα πάνω από την Ακρόπολη μετά την αντίστροφη μέτρηση - Η φαντασμμαγορική τελετή και η εμφάνιση του Χάρη Δούκα στο Σύνταγμα

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δευτέρα 1 Ιανουαριου σήμερα και η ομάδα του youweekly.gr εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Το βράδυ της Κυριακής 31/12 πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας ή παρακολούθησε από τα σπίτια του την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της χρονιάς.

Ήταν ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα, αφού μόλις πήρε 12:00 τα ξημερώματα, έγινε χαμός από πυροτεχνήματα πάνω από την Ακρόπολη. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, οι παρουσιαστές της εκπομπήης της ΕΡΤ, Στούντιο 4, ενώ στο πλευρό τους βρισκόταν και ο νέος δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας (δείτε εδώ την οκρομωσία του).

Η εντυπωσιακή τελετή για την πρωτοχρονιά 2024 στην Αθήνα

Λίγο αρργότερα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision φέτος (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για τις φήμες που διέδωσαν), ξεκίνησαν να τραγουδούν στη σκηνή, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους, αλλά και τον κόσμο που παρακολουθούσε μέσω τηλεόρασης μέχρι το πρωί.

Νέα χρονιά... ώρα για νέους στόχους! Ο ειδικός του YOU Weekly εξηγεί

Κάνεις ήδη τον «απολογισμό» σου για τη χρονιά που σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσεις, το 2023, και δεν είσαι ικανοποιημένη; Νιώθεις ότι δεν πέτυχες όλα όσα ήθελες και ανησυχείς ότι και η νέα χρονιά θα είναι ακριβώς το ίδιο; Μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη!

Και αυτό γιατί χιλιάδες ή και εκατομμύρια άνθρωποι, αυτήν ακριβώς την περίοδο αισθάνονται πάνω-κάτω το ίδιο. Άφησε λοιπόν στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και άκουσε τις συμβουλές τους ειδικού, ο οποίος θα σε βοηθήσει να κάνεις το δικό σου restart με αφορμή το 2024 που είναι μια ανάσα μπροστά μας. O ψυχολόγος MSc του YOU Weekly Αργύρης Θεοδωρόπουλος εξηγεί περισσότερα. (δες και πως απαντά και σε άλλες απορίες ο ειδικός)

O προσωπικός απολογισμός του καθενός, ειδικά αυτήν την περίοδο, είναι ιδιαίτερα σημαντικός και η σκέψη του «τι δεν έχω πετύχει» μπορεί να προκαλέσει ποικίλα αρνητικά συναισθήματα, όπως στεναχώρια, ανησυχία και θυμό με αποτέλεσμα να σε ρίξει ψυχολογικά.

depression_woman

Αυτός είναι και λόγος που σου είναι τόσο δύσκολο ξεκινώντας τη νέα χρονιά να νιώθεις έντονα αυτά που λείπουν από τη ζωή σου. Όμως το ερώτημα είναι πώς θα χρησιμοποιήσεις αυτά τα δεδομένα… Θα νιώθεις «λίγη» και θα υπάρχει ο φόβος και η διστακτικότητα σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Όσο εστιάζεις και προσδιορίζεσαι από αυτά που σου λείπουν τόσο αδύναμη και χωρίς αυτοπεποίθηση θα αισθάνεσαι.

Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να εστίασε στα θετικά κομμάτια του χαρακτήρα σου και να αφήσεις τον εαυτό σου να γεμίσει επιθυμίες για αυτά που θέλεις να ζήσεις. Έτσι, θα νιώθεις πιο δυνατή και με περισσότερη όρεξη να προσπαθήσεις! Μόνο με τη θετική σκέψη και προσέγγιση θα καταφέρεις όλα όσο ονειρεύεσαι και έτσι και η χρονιά σου θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές. Stay positive λοιπόν!