Νατάσα Παζαΐτη: Με ασημί πούλιες στην αγκαλιά του Κώστα Καραμανλή σε κυριλέ εστιατόριο με πέτρινους τοίχους και πολυελαίους - Η τρυφερή στιγμή στην αλλαγή του χρόνου

Οι δημόσιες ευχές της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Νατάσα Παζαΐτη άλλαξε χρόνο στην αγκαλιά του λατρεμένου της συζύγου, Κώστα Καραμανλή, σε ένα άκρως εντυπωσιακό εστιατόριο με πέτρινους τοίχους και πολυελαίους. Εκείνη φορούσε ένα τοπ ή φόρεματα γεμάτο ασημί πούλιες, ενώ ο καλός της είχε επιλέξει σκούρο κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα (δείτε εδώ τον 20χρονο γιο τους).

Φωτογραφήθηκαν σε αυτή την τρυφερή στιγμή τους και η πρώτη λίγο αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το στιγμιότυπο, ώστε να ευχηθεί και στους ακόλουθούς της για το νέο έτος. Φυσικά, στα σχόλια αποθεώθηκε.

Η τρυφερή ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη στην αγκαλιά του Κώστα Καραμανλή

«Ειρηνικό Ελπιδοφόρο Ευλογημένο το 2024», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και πλήθος κόσμου έσπευσε να γράψει τις δικές του ευχές στα σχόλια.

Η σπάνια εξομολόγηση της Νατάσας για τον καρκίνο του μαστού και την οικογένειά της με τον πολιτικό

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και συγκεκριμένα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή άνοιξε το το ιατρείο της στον ALPHA, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, σήμερα 25 Οκτωβρίου.

Η ιατρός μίλησε για την απόφαση της να ασχοληθεί με τον καρκίνο του μαστού, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένεια της (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της). Μεταξύ άλλων, θέλησε να απαντήσει για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει και ανέφεραν πως αντιμετώπισε και η ίδια καρκίνο του μαστού.

«Κινητήριος δύναμη για να πάω στην ιατρική ήταν μια καθηγήτρια μου στην παιδαγωγική. Όταν πήγα στην ιατρική και έφτασα στις κλινικές, με ενέπνευσαν οι ασθενείς. Τότε αποφάσισα να γίνω γιατρός. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, μια χειρούργος με έβαλε σε χειρουργείο και είδα τη μαγεία να επεμβαίνεις στο σώμα ενός ανθρώπου με τα χέρια σου. Πήρα μέρος σε ένα χειρουργείο μαστεκτομής», ανέφερε αρχικά για την απόφαση της να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη νόσο.

«Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της γυναίκας, όταν ξύπνησε και έβαλε τα χέρια της στο στήθος της. Δεν θα ξεχάσω τα δάκρυά της όταν συνειδητοποίησε την απώλεια. Είπα ότι δεν μπορεί μια γυναίκα να χάσει τον μαστό της από τον καρκίνο. Αμέσως εντάχθηκα αμέσως στο ιατρείο μαστού. Μια γυναίκα θα πρέπει να αποκαθιστά τον μαστό της, εκείνα τα χρόνια τότε δεν γινόταν. Σήμερα έχουμε στα χέρια μας πολλές διαφορετικές τεχνικές και έχουν εξελιχθεί τα υλικά για τις μαστεκτομές», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

«Ο καρκίνος είναι μία νόσος φθοράς. Ο οργανισμός είναι ένα πολύπλοκο μηχάνημα. Ακούμε για περισσότερους καρκίνους γιατί γίνονται περισσότεροι έλεγχοι και έχουμε περισσότερες διαγνώσεις. Ο καρκίνος δημιουργείται όταν ένα κύτταρο παύει να λειτουργεί φυσιολογικά. Η κληρονομικότητα ευθύνεται σε ένα μικρό ποσοστό για τον καρκίνο του μαστού. Από τα 30, οι γυναίκες πρέπει να παρακολουθούνται από εξειδικευμένο γιατρό για τον καρκίνο του μαστού. Από την ηλικία των 40, επιβάλλεται η μαστογραφία.

Το πρώτο πράγμα που ρωτά μια γυναίκα είναι "πόσο χρόνο έχω;". Είναι λάθος να νομίζουν πως ο καρκίνος συνδέεται με το τέλος της ζωής. Ο καρκίνος θεραπεύεται πλήρως ειδικά αν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού ρωτούν "Τι θα πω στα παιδιά μου;". Μια μητέρα σκέφτεται ότι αν νοσήσει από καρκίνο η εικόνα στα παιδιά της θα χαλάσει. Απεναντίας γίνεται πιο δυνατή», ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έλεγε πως νοσεί από καρκίνο του μαστού, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν ήμουν εγώ η Νατάσα Καραμανλή που έγραψε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού. Αν νοσούσα από καρκίνο θα το έλεγα δημόσια. Θα έκαναν τον εαυτό μου σημαία για να ενθαρρύνω τις γυναίκες. Δεν έχω επιλέξει τον δρόμο της σιωπής, επικοινωνώ με τον κόσμο. Είμαι αφοσιωμένη στην επιστήμη μου. Δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα που έχει να κάνει με την οικογένεια μου».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Κώστα Καραμανλή: «Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος της ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά και έχασα τις στιγμές τους. Τα παιδιά μου κατά την διάρκεια της ειδικότητας μου με ρωτούσαν πότε θα γυρίσω σπίτι γιατί έλειπα ώρες. Τώρα που μεγάλωσαν, θαυμάζουν τις θυσίες που έχω κάνει με τη δουλειά μου. Είμαι καλό παράδειγμα για εκείνα. Μου έχουν συγχωρήσει ότι έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι».