Βάσω Λασκαράκη: «Δεν βαριέσαι... αγάπη να υπάρχει» - Διαφορετική πρωτοχρονιά στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου

Η τρυφερή τους αγκαλιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος λίγο πριν καλωσορίσουν το 2024 προχώρησαν σε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram της πρώτης, με την οποία αποχαιρετούσαν το 2023 αγκαλιασμένοι, κρατώντας την βασιλόπιτα που έφτιαξαν μαζί.

Αποκάλυψαν έτσι πως μιας που κι εκείνη ήταν κρυωμένη, επέλεξαν να γιορτάσουν στο σπίτι μόνοι τους, φορώντας τις πυτζάμες τους, παρόλο που οι φίλοι και οι συγγενείς τους μπορεί να διασκέδαζαν κάπου έξω. Τόνισε, όμως, πως εφόσον υπάρχει αγάπη, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Δείτε επίσης: «Κλάμα, στεναχώρια, πόνος! Δεν είναι εύκολο» - Η Βάσω Λασκαράκη "έσπασε" την σιωπή της για το διαζύγιο από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η τρυφερή ανάρτηση τη Βάσως Λασκαράκη αγκαλιά με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Ελααααα λίγο έμεινε για το 2024

Φτιάξαμε την βασιλόπιτα μας, μας βγήκε λίγο μικρή δεν βαριέσαι …αγάπη να υπάρχει.... είμαι και λίγο κρυωμενη αλλά δε βαριέσαι …αγάπη να υπάρχει. Μπορεί να είναι τελικά πυτζαμα το πάρτυ απόψε αλλά δε βαριέσαι αφού υπάρχει αγάπη@lefteris.soultatos

Καλή χρονιά να έχουμε με αγάπη και υγεία και τους δικούς μας ανθρώπους δίπλα μας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και γέμισε ευχές.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έχουν από τα πιο cozy σπίτια της ελληνικής showbiz, με το τζάκι στο σαλόνι τους να είναι αυτό που τραβάει το ενδιαφέρον. Το ζευγάρι μένει σε μια όμορφη μονοκατοικία στα βόρεια προάστια που διαθέτει και μεγάλο κήπο για να χαλαρώνουν και να παίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες όταν δεν πηγαίνουν στην Κρήτη (δείτε το σπίτι που έχουν εκεί).

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του αλλά και από τον κήπο, δείχνοντας μας τις αγαπημένες της γωνιές.

Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι. Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης