Ελένη Χατζίδου: «Δεν θεωρώ ότι ένα ζευγάρι χωρίζει γιατί...» - Τι αποκάλυψε για την συνεργασία της με τον Ετεοκλή Παύλου

Τι απαντά ο σύζυγός της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Έναν απολογισμό για τη χρόνια που πέρασε έκαναν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην Tύπος Tv. To αγαπημένο ζευγάρι του Breakfast@star, μοιράστηκε τους στόχους του για την νέα χρονιά, τα άγχη που είχε, αλλά και την εμπειρία τους από την συνύπαρξή τους στο πλατό.

Όλα όσα είπαν η Ελένη Χαζτίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Πώς κυλά η χρονιά με το «Breakfast@STAR»;

Ε. Χατζίδου: Γνωρίζουμε έναν νέο κόσμο και τον απολαμβάνουμε πολύ. Πάμε στη δουλειά μας και είμαστε χαρούμενοι. Το φετινό εγχείρημα έχει μελέτη, απαιτεί να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, αλλά περνάμε καλά. Είμαστε, όμως, αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής και χαιρόμαστε για τη χημεία που έχουμε με την ομάδα μας.

Ε.Παύλου: Είναι ένα ευτυχές γεγονός αυτό που συμβαίνει. Είναι μία ευκαιρία που τη θέλαμε πολύ.
Είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πού είμαστε, τι κάνουμε. Τον σεβασμό μας τον δείχνουμε με τη μελέτη και τον επαγγελματισμό μας σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από τη γνώση, πρέπει να είσαι και άνθρωπος για να είσαι παρουσιαστής. Η χημεία με τους ανθρώπους της εκπομπής «χτίζεται» και όταν σβήνουν τα φώτα. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί έχουμε γνωρίσει μία μεγάλη οικογένεια, όπως αυτή του STAR, αλλά και τους συνεργάτες μας.
Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε, γιατί θέλουμε να έχουμε πορεία στον χώρο.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: «Δέχτηκα τεράστιο μπούλινγκ μετά το θάνατο του...» - Η εξομολόγηση της για τις αρνητικές κριτικές εναντίον της

Ποια ήταν τα μεγαλύτερα άγχη που είχατε;

Ε.Παύλου: Ευχόμουν για τους προβληματισμούς και τα θέματα που θα προέκυπταν να υπήρχαν αυτιά να μας ακούνε. Αυτό ήταν το άγχος μου, που λύθηκε γρήγορα, γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που μας αγκάλιασαν. Μπορεί στο κομμάτι της παρουσίασης να μην είχαμε μεγάλη εμπειρία, όμως η τηλεόραση θέλει να βγάλεις την αλήθεια σου.Το άγχος δημιουργείται όταν προσπαθείς να βγάλεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι.

Ε. Χατζίδου: Το άγχος μου ήταν να μπορώ να επικοινωνώ ωραία τα θέματα με το κοινό. Ηθελα να τους μεταδώσω μία ωραία διάθεση.Το πρωινό στην τηλεόραση είναι πολύ σημαντικό για να ξεκινήσει ο τηλεθεατής ωραία την ημέρα του. Οποιοδήποτε άλλο άγχος λύθηκε όταν συζητήσαμε με τους ανθρώπους του σταθμού, άνοιξαν μία αγκαλιά και μας στήριξαν.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Θέλετε να συνεχίσετε στην πρωινή ζώνη, να πορεύεστε ως τηλεοπτικό ζευγάρι;

Ε.Παύλου.: Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε το «Breakfast@STAR».

Ε.Χατζιδου: Συμφωνώ. Θέλω να είμαστε οι δυο μας, με την ομάδα που ξεκινήσαμε.Δέσαμε με αυτήν την ομάδα από την αρχή και δεν θέλουμε να τους αποχωριστούμε. Αν γίνει μία πρόταση ξεχωριστά, βέβαια, δεν είναι ότι δεν θα πάμε. Πολλά μπορούν να συμβούν, δεν είμαστε απόλυτοι. Ομως, νιώθουμε ασφάλεια που ο ένας έχει τον άλλον. Είναι σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου.

ΠΑΥΛΟΥ - ΧΑΤΖΙΔΟΥ
NDP PHOTO

Η τηλεοπτική συνύπαρξη άλλαξε τη σχέση σας;

Ε.Χατζίδου: Δόξα τω Θεώ, τον βλέπω! Μέσα από την εκπομπή γνωρίζω καλύτερα τον άντρα μου!

Ε.Παύλου: Δεν ξέρω γιατί πιστεύει ο κόσμος ότι είναι δύσκολο το ζευγάρι να συνυπάρχει στη δουλειά. Δεν θεωρώ ότι ένα ζευγάρι χωρίζει γιατί κάνει μαζί μία δουλειά. Θα χωρίσει γιατί υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας, καθώς και άλλα θέματα. Ίσως, αν δουλεύουν και οι δύο μαζί, απλώς αποκαλύπτεται το πρόβλημα που έχουν στο σπίτι.