Ελένη Χατζίδου: «Δέχτηκα τεράστιο μπούλινγκ μετά το θάνατο του...» - Η εξομολόγηση της για τις αρνητικές κριτικές εναντίον της

«Όταν ο Ετεοκλής ήταν στο νοσοκομείο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σάλος έχει προκληθεί με την απόφαση της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Γωγώς Γαρυφάλλου, να γιορτάσει τα γενέθλιά της λίγες μόνο μέρες μετά την τραγική απώλεια του πολύ καλού φίλου της και συνεργάτη, Νίκου Φλωρινιώτη. Μα αυτό που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια, τα συγκέντρωσε το γεγονός, πως στο πλευρό της βρισκόταν η αδερφή του αδικοχαμένου νέου, Άννα Φλωρινιώτη (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από τη βραδιά τους).

Σε όλα αυτά απάντησε αμέσως η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ τι απάντησε στους επικριτές της), αλλά και στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών (δείτε εδώ τι είπε στις κάμερες). Με αφορμή τις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου, αποφάσισε να προέβη σε μία σημαντική εξομολόγηση για την αρνητική κριτική, που έχει δεχθεί και εκείνη στο παρελθόν, αλλά και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου.

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για το μπούλινγκ, που έχει υποστεί και το άγνωστο περιστατικό με τον Ετεοκλή Παύλου

«Όταν ο Ετεοκλής ήταν στο νοσοκομείο, σε φάση που του έχουν κόψει το πόδι, είχε περάσει ο καιρός και ανάρρωνε. Πήγαν πολλοί άνθρωποι να τον δουν, από το χωριό του, αλλά και άλλοι που είχαν ακούσει το συμβάν. Ο Ετεοκλής ήταν πάντα δυνατός, με το χαμόγελο, προσπαθούσε να κάνει πράγματα και κάθε μέρα το δούλευε. Πηγαίνει μια κυρία, τον βλέπει ότι είναι καλά, ότι κάθεται στο κρεβάτι του και τρώει... Και του λέει "γιατί γελάς; Δεν σου έκοψαν το πόδι;"», είπε αρχικά σχετικά με το άγνωστο περιστατικό με το σύζυγό της.

«Δέχτηκα τεράστιο μπούλινγκ μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αλλά και πάρα πολλοί συνάδελφοι, για ποιο λόγο τραγούδησα την επόμενη μέρα. Η ψυχούλα μου ξέρει πώς τραγούδησα, τι δεσμεύσεις είχα από συμβόλαια και συμφωνητικά, γιατί μίλησα στην τάδε εκπομπή», σημείωσε στη συνέχεια και κατέληξε.