Μαίρη Συνατσάκη: Έτσι αποχαιρέτησε το 2023 - Οι τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Το πιο όμορφο δώρο χάρισε το 2023 στη Μαίρη Συνατσάκη, και αυτό δεν είναι άλλο από την μικρή της κόρη Ολίβια. To νέο μέλος της οικογένειας μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο της ίδιας όσο και του Ιάν Στρατή, καθ' ολης τη διάκρεια της περασμένης χρονιάς και τους χάρισε στιγμές ευτυχίας και ολοκλήρωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτας της με τον σύντροφό της, πριν από περίπου ένα χρόνο (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση). Από τότε λοιπόν, η Influencer, μοιράζεται αρκετά συχνά στα social media τόσο τις όμορφές οικογενειακές στιγμές με την μικρή Ολίβια, όσο και εμπειρίες αλλά και συμβουλές για τις νέες μαμάδες.

Η ίδια, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, πριν ένα μήνα, ευχήθηκε στην κόρη της για τα πρώτα της γενέθλια. Συγκεκριμένα η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο που ξεκινά μέσα από την αίθουσα τοκετού, λίγο μετά τη γέννηση της Ολίβιας και συνεχίζει στις στιγμές της μικρής μέσα στη χρονιά που πέρασε (δείτε εδώ τη τρυφερή της ανάρτηση).

Οι φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη αποχαιρετώντας το 2023, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες με τη μικρή Ολίβια και στιγμές από τον θηλασμό. "2023 recap, αλλά όντως…MairiBoobies" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

Το δημόσιο ευχαριστώ της για τις ευχές στην κόρη της

«Οι ευχές σας, τα μηνύματα σας, ο τρόπος που συνεχίζετε να δημιουργείτε όλοι σας ένα πέπλο τρυφερότητας σαν προστασία για την μικρουλενια μας… το ευχαριστώ είναι ελάχιστο μπροστά στην αγάπη αλλά, σας ευχαριστώ!», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και γέμισε ακόμη περισσότερες ευχές.