«Τι τον φέρατε ρε παιδιά;» - "Πάγωσε" το πλατό του ΣΚΑΙ με την επική ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το νέο έτος

«Από τύχη ζούμε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τι τον φέρατε ρε παιδιά;» -

Λαμπερούς καλεσμένους περιλάμβανε το εορταστικό ρεβεγιόν του ΣΚΑΙ, που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Κυριακής, παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31/12. Από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έκανε όλους να "παγώσουν" με τις ιδιαίτερες ευχές του για το νέο έτος.

Είναι γνωστό ότι ο δημοσιογράφος, διαθέτει αστείρευτο χιούμορ και κάθε του ατάκα είναι μοναδική. Αυτή τη φορά λοιπόν, ευχήθηκε για το 2024 με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αφήνοντας, αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους καλεσμένους ενώ άλλοι ξέσπασαν στα γέλια.

Οι ευχές του Λάμπρου Κωνσαντάρα για το 2024

«Επειδή τα τελευταία χρόνια λέμε ότι από τύχη ζούμε με όλα τα δεινά που μας βρίσκουν, εννοείται υγεία αλλά και τύχη γιατί και στον Τιτανικό είχαν υγεία… Και καλή τύχη» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Αμάν ρε Λάμπρο σήμερα» αναφώνησε η Κατερίνα Καραβάτου

«Ξεκινήσαμε. Τι γίνεται ρε αγόρι μου; Ρε τον Λάμπρο. Τι το φέρατε ρε παιδιά;» είπε από την πλευρά του ο Χρήστος Φερεντίνος.

Δείτε επίσης: «Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται περίεργο» - Τι συμβαίνει ανάμεσα στο Λάμπρο Κωνσταντάρα και στην πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα

«Να σε καλούμε κάθε χρόνο σε ρεβεγιόν» σχολίασε από τη μεριά του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Χαμός στο πλατό του Fay's Time με την εμφάνιση της Σκορδά

Οι επικές ατάκες του δημοσιογράφου δεν θα έλειπαν φυσικά και από την εκπομπή που συμμετέχει, Fay's Time. Την Δευτέρα 30/10 η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στο πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής στο ΣΚΑΙ, με total leather look, παντελόνι, μπλουζάκι και σακάκι, στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω και αφού έκανε την πασαρέλα της, ξεκίνησαν τα σχόλια από τους συνεργάτες της.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, την χαρακτήρισε αφέντρα, ενώ ο Άγγελος Βουράκης ήταν ακόμη πιο εκδηλωτικός, προσπαθώντας ωστόσο να κάνει το σχόλιό του με τέτοιο τρόπο ώστε να μη την προσβάλει και την φέρει σε δύσκολη θέση.

  • Φαίη Σκορδά: Τι έχω Αγγελική (σ.σ. αρχισυντάκτρια); Άγριες διαθέσεις;
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας: Σήμερα είσαι μια πολύ γλυκιά αφέντρα».
  • Φαίη Σκορδά: Τι είμαι;
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας: Πολύ γλυκιά αφέντρα!
  • Άγγελος Βουράκης: Δεν μας λυπάσαι πάντως. Είναι η πρώτη φορά που θα παρακαλούσα γυναίκα να με μαλώσει για να το πω απλά! Πάτησε μας κάτω, Φαίη.
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας: Βάλε μας κάτω και κοπάνα μας!
  • Φαίη Σκορδά: Βγάζω εγώ τέτοιες σκέψεις;