Φαίη Σκορδά: Οι δημόσιες ευχές της για το 2024

«Υγεία και χαρές σε όλα τα σπιτικά σας»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Οι δημόσιες ευχές της για το 2024

Τις ευχές της για το νέο έτος, 2024, έστειλε δημόσια, μέσα από το Fay's Time, η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας 1/1. Η παρουσιάστρια έκανε "ποδαρικό" στο πλατό του ΣΚΑΙ, σε μια εορταστική εκπομπή. Στην αρχή, υποδέχτηκε την νεανική χορωδία από τον Σύλλογο Εργάνη η οποία έψαλλε ζωντανά τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν έρθει το νέο έτος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube, Μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της, τις φιλίες αλλά και για την οικογένεια της.

«Γενικά για το ’22 και το ’23, δόξα τω Θεώ, είμαι ευγνώμων. Για όλα μέχρι στιγμής στη ζωή μου αλλά είχα δυσκολίες και αλλαγές. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές ίσως γι’ αυτό. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, εγώ αγαπώ την σταθερότητα. Αγαπώ τις σταθερές σχέσεις σε όλα τα κομμάτια. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά και στις φιλίες μου είμαι έτσι. Δεν μπορώ, δεν μου αρέσουν οι επιφανειακές σχέσεις...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Οι ευχές της Φαίης Σκορδά για το 2024

Πιστή στο ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκοδρά, έκανε την λαμπερή της εμφάνιση στο πλατό, με ένα κομψό, μίντι, λεοπάρ φόρεμα, στέλνοντας θετική ενέργεια, για τον πρώτο μήνα της χρονιάς του 2024 ενώ στο πλάι της είχε τους συνεργάτες της.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά - Fay's Time: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το μέλλον της εκπομπής

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά, ευχήθηκε χρόνια πολλά στη χορωδία αλλά και σε όλους τους τηλεθεατές. «Καλή χρονιά σε όλους! Όλα τα καλά! Είναι η πρώτη εκπομπή του 2024! Υγεία και χαρές σε όλα τα σπιτικά σας. Είμαστε μαζί σήμερα με μια πολύ όμορφη εκπομπή» ευχήθηκε η παρουσιάστρια μέσα από την κάμερα της εκπομπής της.

Δείτε εδώ το βίντεο: