Φαίη Σκορδά - Fay's Time: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το μέλλον της εκπομπής

Η απόφαση του σταθμού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον ΣΚΑΪ και φέτος σε νέα ζώνη και με νέα ομάδα βλέπουμε την παρουσιάστρια στο Fay's Time να υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό με τον δικό της ζεστό και ξεχωριστό τρόπο.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια και η ομάδα της έκαναν ένα μικρό διάλλειμα με την τελευταία εκπομπή του χρόνου να βγαίνει στον αέρα την Παρασκευή 22/12 με μια πολύ συγκινητική δράση της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ).

Πότε επιστρέφει το Fay's Time στον ΣΚΑΪ;

Για όσους αναρωτιούνται σχετικά με το πότε θα δουν ξανά το Fay's Time η απάντηση είναι για την πρώτη ημέρα του 2024. Ανήμερα λοιπόν της Πρωτοχρονιάς η Φαίη με την ομάδα της και τον Νικηφόρο έχουν προετοιμάσει μια πολύ ξεχωριστή εκπομπή.

Το ξεκαθάρισμα της Φαίης περί επιστροφής της στον ΑΝΤ1

Όσον αφορά το τηλεοπτικό κομμάτι, η παρουσιάστρια ήταν κάθετη στις απαντήσεις της, ξεκαθαρίζοντας τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια.

«Απάντησα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που με αφορούσε γιατί ήθελα να μπει μια τελεία. Πιστεύω σταμάτησε. Έγινε αναπαραγωγή και δεν με πήραν τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη.

Θα κάνει βραδινή εκπομπή; «Θα δείξει αν θα κάνω βραδινό αλλά ταυτόχρονα με μια καθημερινή εκπομπή είναι δύσκολο να γίνει», απάντησε.

Σχετικά με τον σταθμό του Αμαρουσίου είπε πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια στην εκπομπή Happy Day: «Τιμώ τη δουλειά που είχα στον ΑΝΤ1. Είμαι στον ΣΚΑΙ. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να με δείτε στον ΣΚΑΙ».