Ελένη Μενεγάκη: «Ηταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας...» - Η πρώτη ανάρτηση της για το 2024

Δείτε τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Πρωτοχρονιά με την οικογένεια της έκανε και φέτος η Ελένη Μενεγάκη. Μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της, η παρουσιάστρια, απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν μπει ξανά στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για το 2024

To πρωί της Δευτέρας 1/1, λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη της ανάρτηση για το 2024. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία από παραλία της αγαπημένης της Άνδρου με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και την κόρη της, Μαρίνα.

Δείτε επίσης: Μαζί στην θάλασσα: Η τρυφερή φωτογραφία Μενεγάκη - Παντζόπουλου που δημοσίευσε η Λιλίκα στο instagram

«Καλή χρόνια με υγεία , με αγάπη , με χαρές και επιτυχίες ! Επέλεξα αυτή την φωτό ( πριν 3 μέρες στην Άνδρο ) για την πρώτη μέρα του 2024 γιατί ο Άγγελος και η Μαρίνα ήταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας !
Χρόνια Πολλά!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η αποκάλυψη της για τους γιους της

Πριν από μερικές ημέρες η παρουσιάστρια αφηγήθηκε μια προσωπική της εμπειρία με τους γιους της, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ανθή Βούλγαρη, η οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι, το μεσημέρι της Τρίτης 12/12, στην εκπομπή της. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση μεταξύ των παρουσιάστων για το ότι τα παιδιά σήμερα, έχουν κινητό από πολύ μικρή ηλικία.

«Η εποχή που ζούμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με πριν από 20 χρόνια που έκανα το πρώτο μου παιδί. Όταν ο γιος μου πήγε Α΄Γυμνασίου, πριν 9 χρόνια δηλαδή, θυμάμαι να μου λέει "μαμά τώρα που θα πάω γυμνάσιο θα μου πάρεις κινητό;". "Ούτε να το σκέφτεσαι” του είπα. Δεν είναι θέμα ότι δεν είχα λεφτά να του πάρω, Μου έκανε εξωπραγματικό. Του το πήρα στη Β΄Γυμνασίου γιατί μου έλεγε "μα έχουν όλοι, είμαι ο μόνος που δεν έχει". Eντάξει κοντραριστήκαμε και αρκετά»

«Ρώτα με μετά στο δεύτερο. Α΄Γυμνασίου πριν ξεκινήσει το σχολείο "παιδί μου, πάρ΄το..." Μέσα στο σπίτι θα το δώσω, είναι διαθέσιμο για όλους. Όταν μου το πρωτοείπε όμως "είπα δεν είναι δυνατόν να μου λέει ένα παιδάκι 12 χρονών ότι θέλει κινητό". Εγώ στα 12 ανατρίχιασα, μου φάνηκε πολύ προχωρημένο» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε εδώ το βίντεο: