Μελίνα Ασλανίδου: Συγκλονισμένη με τον θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου - «Καλό να είναι το ταξίδι σου...»

Η κοινή τους φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο θάνατους του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου σκόρπισε τεράστια θλίψη με τον Νίκο Ρόκκο να χάνει τη ζωή του από πνιγμό μέσα στη θάλασσα, που τόσο αγαπούσε στο νησί της Λήμνου την ώρα που είχε πάει για ψαροντούφεκο.

Το αντίο στον άτυχο άντρα είναι μεγάλο, όπως και τα μηνύματα συμπαράστασης στο πρόσωπο του Στέλιου Ρόκκου και της οικογένειάς του. Με τη σειρά της και η καλή φίλη του τραγουδιστή, Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει ένα αποχαιρετιστήριο post στο instagram.

Το βράδυ της Κυριακής 31/12 η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον Νίκο Ρόκκο μέσα από μία φωτογραφία του πάνω σε άλογο και μια κοινή τους, κάτι που κάνει γνωστό πως η Μελίνα Ασλανίδου είχε πολύ καλή σχέση με τον εκλιπόντα.

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για τον θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου

«Καλό να είναι το ταξίδι σου Νικόλα μου στο φως … Έφυγες νωρίς ρε μπαγάσα...», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον πνιγμό του άτυχου άνδρα

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου», αναγράφει η ανακοίνωση του Λιμενικού.