Δήμητρα Ματσούκα: Χωρίς μπομπονιέρες, πρόσκληση, με 50 άτομα ο γάμος της με τον Κόκκαλη - «Είχα φροντίσει να παραπλανήσω...»

Αποκαλύψεις για το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 1/12 στην πρώτη εκπομπή του χρόνου στο Fay's Time με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τον πολύ πρόσφατο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη (δείτε εδώ τη στιγμή που πέταξε την ανθοδέσμη στο θέατρο).

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην Αθήνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τους δύο να προστατεύουν από την αρχή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα της σχέσης τους. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Δήμητρα Ματσούκα απέφυγαν γραφικά κομμάτια του γάμου έχοντας καλέσει 50 άτομα στο μυστήριο.

Η δημοσιότητα ήταν κάτι που δεν ήθελε η ηθοποιός και έτσι παραδέχτηκε, πως προσπάθησε να παραπλανήσει τον κόσμο και τους δημοσιογράφους με σκοπό να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικά το μυστήριο και η δεξίωση.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

«Η σχέση μας έχει τα πάντα! Δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατικό σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Τελικά κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι οι πρώτες στιγμές με αυτή τη ζάλη του έρωτα, όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το έχουμε κάνει.

Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι που μας αγαπούσαν και τους αγαπάμε. Ήμασταν γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα, τα οποία μας φάνηκαν γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, μόνο ένα δίσκο με κουφέτα, όπως το λέει η θρησκεία. Δεν είχαμε πρόσκληση. Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο!

Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο, λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου. Το 7 είναι το νούμερο το τυχερό. Εκείνη την Παρασκευή κλείναμε 7 χρόνια σχέσης και είχα παράσταση μετά. Όσοι ήρθαν σε εμάς τήρησαν την επιθυμία μας. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είχαμε πει ότι όταν κλείσουμε 7 χρόνια θα παντρευτούμε και έτσι και έγινε», είπε η Δήμητρα Ματσούκα

Ο τρυφερός χορός της Ματσούκα και του Κόκκαλη στην δεξίωση μετά το γάμο τους

Μετά το γάμο πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο Ζόναρς, οπου βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 να βρίσκεται ακριβώς από έξω και να έχει πλάνα από τον πρώτο χορό της Ματσούκα και του Κόκκαλη. Το ζευγάρι όπως θα δείτε στα πλάνα, φαίνεται πάρα πολύ ερωτευμένο, ενώ οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα του είναι πάρα πολλές.