Iωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Άλλαξαν χρονιά με μαγιό κάτω από φοίνικες σε παραλία του εξοτικού Τουλούμ

Μαζί φυσικά με τον μικρό Πάρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή του χρόνου στο Μεξικό και συγκεκριμένα στο Τουλούμ μαζί με τον μικρό τους Πάρη, φτάνοντας εκεί την Κυριακή 31/12 μετά από εμπόδια, που συνάντησαν (δείτε εδώ).

Το ζευγάρι μέσα από συχνές αναρτήσεις, που κάνει στα social media μας δείχνει πως περνάει τις ημέρες του εκεί. Μπάνια στη θάλασσα και σε πισίνες, ποτά και φαγητά σε beach bar είναι μόνο λίγα από όσα απολαμβάνουν στο Τουλούμ.

Η ώρα εκεί σε σχέση με την Ελλάδα έχει μια καθυστέρηση και έτσι όταν εδώ έγινε η αλλαγή του χρόνου, η Ιωάννα Τούνη απολάμβανε βουτιές στη θάλασσα με το γιο της ευχόμενη έτσι ''Καλή Χρονιά'' πίσω στους φίλους της στην Ελλάδα.

Οι αναρτήσεις Τούνη και Αλεξάνδρου με τον Πάρη στο Τουλούμ

Η εξομολόγηση της Ιωάννας για τις κρίσεις στη σχέση της με τον Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ως καλεσμένη στην στήλη "Θάρρος ή Αλήθεια" του Fipster στο κανάλι του στο Youtube και εκεί συζήτησε μαζί του για όλα. Αναφέρθηκε στο My Style Rocks από όπου έγινε πάρα πολύ γνωστή και αγαπήθηκε από τον κόσμο, εξηγώντας πως πλέον δεν θα το πήγαινε ξανά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μετανιώνει για την συμμετοχή της τότε, διότι έμαθε πολλά και για την showbiz, αλλά και για τον ίδιο της τον εαυτό.

Μίλησε, όμως, και για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, για την οποία έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Είναι ένα έντονο ζευγάρι, πολύ αγαπημένο, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι απορούν εάν έχουν περάσει ποτέ κρίση και εάν έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό. Τι απάντησε, λοιπόν;

«Έχετε φτάσει σε σημείο χωρισμού με τον Δημήτρη;», ρώτησε συγκεκριμένα ο youtuber και η ίδια εξήγησε:

«Καλά εννοείται. Οριακά μπορώ να τσακωθώ μαζί σου και τώρα στο γύρισμα. Νομίζω ότι είναι υγιές να υπάρχουν τσακωμοί μέσα σε μια σχέση. Φυσικά και έχω τσακωθεί και έχω πει "φεύγω", έχω φτιάξει και την βαλίτσα μου, αλλά εντάξει μένω. Όχι, εντάξει, μετά σου λέει "έλα μωρό μου, δεν το εννοούσα έτσι, συγγνώμη" και τέτοια».

Έπειτα, αποκάλυψε ποιος κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν μετά από κάθε καβγά: «Δεν είναι στάνταρ ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση μετά από τσακωμό. Φαίνομαι τόσο σκυλίτσα; Όχι, κάνω κι εγώ την πρώτη κίνηση. Ρίχνω τα μούτρα μου. Αν έχω κάνει όντως την "πατάτα" θα τα ρίξω τα μούτρα μου. Αλλά δεν κάνω πατάτες συνήθως εγώ...».

«Δεν έχω ,σεξουαλική ζωή» δήλωσε στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε πόσο έχουν αλλάξει ερωτικά τους μετά τη γέννηση του παιδιού τους, επισημαίνοντας πως δεν τους αφήνει η κούραση να χαλαρώσουν. Απάντησε και για το couples therapy που έχουν κάνει, τονίζοντας πως όντως βοήθησε, αλλά θα ήθελε να πηγαίνουν συχότερα.