Πάνος Καλίδης: «Δεν θα βάζαμε τις στρατηγικές πάνω από μία φιλία...» - Τα "καρφιά" του για την Αγγελική Ηλιάδη

«Θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι λίγο παρεκτράπηκαν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πάνος Καλίδης: «Δεν θα βάζαμε τις στρατηγικές πάνω από μία φιλία...» - Τα

Καλεσμένος στην εκπομπή Γειά Σου βρέθηκε ο Πάνος Καλίδης, το Σάββατο 30/12. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο I'm Celebrity... αλλά και για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη πριν και μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Στην δική της συνέντευξή στην ίδια εκπομπή η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί τόσο στο φελρτ που υπήρχε μέσα στο παιχνίδι όσο και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την άγνωστη μάχη που έδωσε. «Όταν γέννησα, μπήκα στο νοσοκομείο γιατί έπαθα κολικό νεφρού και ήταν αγχωτικό, αλλά όλα πήγαν καλά. Αφαίρεσα έναν όγκο αργότερα. Αυτό παρουσιάστηκε και το ανακαλύψαμε με τη γυναικολόγο μου όταν έμεινα έγκυος στον μικρό και σιγά σιγά μεγάλωνε. Ήταν μικρό τότε, δεν θα επηρέαζε την εγκυμοσύνη, το άφησα πολλά χρόνια λόγω...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Τι αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη

«Έχω επανέλθει 100% και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Ήταν και κάποια πράγματα που έπρεπε να τα ξεχάσουμε λόγω των δυσκολιών που περνούσαμε. Θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι λίγο παρεκτράπηκαν. Εγώ θεωρώ ότι ήμουν άψογος κι αν μπορεί κάποιος ας μου προσάψει κάτι» ανέφερε αρχικά.

«Εφόσον η σχέση μου με την Αγγελική κατέληξε εκεί που είδατε στο τέλος, άρα δεν υπήρχε ποτέ σχέση. Εφόσον κατέληξαν τα πράγματα όπως κατέληξαν, δεν υπήρχε καθόλου σχέση. Αν υπήρχε πραγματική σχέση, όπως πίστευα εγώ, δεν θα είχαν καταλήξει εκεί τα πράγματα και δεν θα βάζαμε τις στρατηγικές πάνω από μία φιλία οικογενειακή και προσωπική. Τόσες συναυλίες έχουμε κάνει μαζί. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Εγώ δεν είχα κάποιο σχέδιο» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ ότι βίντεο: