Αγγελική Ηλιάδη: ''Έσπασε'' την σιωπή της για τον άνδρα που τη γοήτευσε στο I am Celebrity - «Γνώρισα όντως έναν πολύ ωραίο...»

«Έχω να θυμάμαι από τον Άγιο Δομίνικο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: ''Έσπασε'' την σιωπή της για τον άνδρα που τη γοήτευσε στο I am Celebrity - «Γνώρισα όντως έναν πολύ ωραίο...»

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Γειά Σου την Κυριακή 31/12 μιλώντας για την κατάσταση υγείας της γιαγιάς της, Καίτη Γκρέυ (δείτε εδώ) αλλά και για όσα συνέβησαν κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι I am celebrity get me out of here.

Όπως τόνισε η τραγουδίστρια η εμπειρία της στο παιχνίδι είχε δύσκολα αλλά και πολύ ευχάριστα σημεία. Μάλιστα δε δίστασε να απαντήσει σχετικά με τις φήμες, που συνδέθηκαν με το όνομά της αναφορικά με έναν Μεξικανό άνδρα.

H Emilia Vodos ήταν εκείνη, που αποκάλυψε πως τόσο εκείνη όσο και η Αγγελική Ηλιάδη φλέρταραν με δύο άνδρες από την περιοχή, που γυρίστηκε το ριάλιτι με την τραγουδίστρια να εξηγεί, πως δε γίνεται να δοθεί συνέχεια λόγω απόστασης.

Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για το φλερτ στο Ι am celebrity get me out of here

«Όλα καλά! Κοίτα το είπα και τις προάλλες, ότι είδα μια πολύ ωραία συμπεριφορά από τους ανθρώπους εκεί, πολύ ευγενείς, με ωραίο τρόπο να πλησιάσουν μια γυναίκα και ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ. Να σου πω ότι δε μου άρεσε; Μου άρεσε το φλερτ αυτό. Γνώρισα όντως έναν πολύ ωραίο άνθρωπο, αλλά ως εκεί. Είναι Μεξικό Ελλάδα. Δεν είναι Φάληρο - Βούλα. Αλλά πάρ' όλα αυτά έχω να θυμάμαι από τον Άγιο Δομίνικο πολύ ωραίες αναμνήσεις», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η άγνωστη μάχη που έδωσε για την υγεία της

«Όταν γέννησα, μπήκα στο νοσοκομείο γιατί έπαθα κολικό νεφρού και ήταν αγχωτικό, αλλά όλα πήγαν καλά. Αφαίρεσα έναν όγκο αργότερα. Αυτό παρουσιάστηκε και το ανακαλύψαμε με τη γυναικολόγο μου όταν έμεινα έγκυος στον μικρό και σιγά σιγά μεγάλωνε. Ήταν μικρό τότε, δεν θα επηρέαζε την εγκυμοσύνη, το άφησα πολλά χρόνια λόγω της δουλειάς και κάποια στιγμή άρχισα να έχω σοβαρά προβλήματα. Επίσης, φοβόμουν να το κάνω γιατί φοβόμουν για το αποτέλεσμα. Να το πω ότι είναι μεγάλο λάθος. Ήταν κάτι το οποίο το πρόλαβα στο τσακ. Πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης ο όγκος. Είχα πάρα πολλά προβλήματα γιατί είχα πάρα πολλές αιμορραγίες. Σε σημείο που δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά μου. Αδυναμία. Για αυτό λέω ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Δεν πρέπει να αφήνουμε πράγματα και πρέπει συνεχώς να τσεκάρουμε αν είναι όλα καλά», είπε η Αγγελική Ηλιάδη σε άλλο σημείο της εκπομπής.