Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν με αναγνωρίζει!» - Η συγκίνηση μιλώντας για την άννοια της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ

Αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη την Κυριακή 31/12 στην εκπομπή Γειά Σου με την τραγουδίστρια να μιλάει για την προσωπική της ζωή, τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια αλλά και για την οικογένειά της (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις για τον Σάββα Γκέντσογλου).

Ανάμεσα στις ερωτήσεις, που δέχτηκε η τραγουδίστρια η μια εξ αυτών αφορούσε στη γιαγιά της, τη θρυλική Καίτη Γκρέυ, η οποία είναι γνωστό πως τον τελευταίο καιρό πάσχει από άννοια (δείτε εδώ την ''κόντρα'' που επικρατεί στην οικογένεια).

Μέσα από όσα αποκάλυψε αυτή τη φορά η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Αγγελική Ηλιάδη η κατάσταση της παραμένει στην ίδια φάση. Σε γενικές γραμμές η Γκρέυ δε θυμάται την εγγονής της εκτός από κάποιες αναλαμπές που μπορεί να έχει.

Οι νέες δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για την Καίτη Γρκέυ

«Δυστυχώς ό,τι γνωρίζετε. Η υγεία της είναι σε μια δεδομένη φάση. Δεν με αναγνωρίζει. Είναι δύσκολο όταν ένας άνθρωπός μας φτάνει σε αυτό το σημείο. Έχει αναλαμπές κλπ, αλλά όσοι γνωρίζουν από αυτή την κατάσταση καταλαβαίνουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις τον άνθρωπο σου έτσι. Δυστυχώς είναι η φυσική εξέλιξη; Έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνουμε, με το ότι κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν έτσι… Είναι λυπηρό», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Οι αποκαλύψεις του εγγονού της Γκρέυ

«Είμαστε σήμερα εδώ για να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε την τελευταία επιθυμία της γιαγιάς μου να παραμείνει στο σπίτι της. Η γιαγιά μου δεν συντρέχει λόγος να μεταφερθεί, να φύγει από το σπίτι της, που μεγάλωσε εκεί όλα αυτά τα χρόνια, αυτή είναι η επιθυμία της. Της παρείχαμε τα πάντα και αυτό θέλαμε να καταλάβουν και οι υπόλοιποι, η αντίθετη πλευρά. Ξαφνικά το καλοκαίρι μάθαμε ότι ο άλλος ο γιος της, χωρίς να συντρέχει λόγος, έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης, χωρίς να μας ενημερώσει, ενώ είχαμε συμφωνήσει να βοηθάμε και οι δύο πλευρές. Βεβαίως κι εμείς αντιδράσαμε. Της τα παρείχαμε όλα και γηροκόμος υπήρχε, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Με αυτόν τον άνθρωπο δεν είχαμε τσακωθεί ή ότι δεν είχαμε καλές σχέσεις, απλά υπήρχε μια απόσταση, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Είναι ξεκάθαρο ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάποιο περιουσιακό ζήτημα. Ενώ ήταν όλα τακτοποιημένα ήθελε να την μεταφέρει στο σπίτι του, να σταματήσει την οικιακή βοηθό και έπειτα όλη η τιμητική σύνταξη της γιαγιάς μου θα πήγαιναν σε αυτόν, προφανώς. Δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό, γιατί όλα τα οικονομικά ήταν τακτοποιημένα και από τη βοήθεια που της δίναμε εμείς», είχε πει πριν από λίγους μήνες ο εγγονός της στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.