Σταρ Ελλάς 2022: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με κούκλο Έλληνα τραγουδιστή - Η γνωριμία με τους γονείς του

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα ζευγάρι που έχει όλο το μέλλον μπροστά του έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, αφού αρχικά πέρασαν τα πρώτα στάδια της γνωριμίας τους! Η Σάσα Σταμάτη και το Secret εξασφάλισε συνέντευξη από την Σταρ Ελλάς 2022 μιλώντας για τον έρωτα της ζωής της.

Ο λόγος για τη Σαμάνθα Μίσοβιτς μια καλλονή με ρίζες από τη Σερβία και την Ουκρανία, που είχαμε δει να παίρνει μέρος στο Big Brother. Όπως αποκάλυψε η ίδια, τα ερωτικά της είναι σε μια πολή καλή και ισορροπημένη φάση, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του τραγουδιστή, Ανδρέα Στεργίοπουλου (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνον).

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, από όπου κατάγεται ο Στεργίοπουλος με την Σαμάνθα να δουλεύει σε μαγαζί εστίασης. Σήμερα οι δύο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και όπως αποκαλύφθηκε έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δηλώσεις της Σταρ Ελλάς 2022 για τον σύντροφό της

«Από την αρχή της σχέσης µας αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε. Συγκεκριμένα, εγώ, επειδή έμενα στην Ιεράπετρα, ήρθα στην Αθήνα για τον Ανδρέα και μείναμε μαζί στο Περιστέρι. Αυτές τις ημέρες βρισκόμαστε λόγω εορτών στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, απ’ όπου κατάγεται ο Ανδρέας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του, που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, και εκείνος έχει γνωρίσει τη δική µου οικογένεια.

Δούλευα σε ένα μαγαζί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, όπου ο Ανδρέας ήταν υπεύθυνος και ένα βράδυ γνωριστήκαμε καλύτερα και αρχίσαμε να βγαίνουμε. Περνούσαμε πολύ όμορφα μαζί και κάναμε το επόμενο βήμα», είπε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Σαμάνθα Μίσοβιτς σύντροφος

Το σκοτεινό παρελθόν της

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά είπαν την πρώτη τους «Καλησπέρα» στην πρεμιέρα του Big Brother. Όπως είναι αναμενόμενο από το πρώτο επεισόδιο κιόλας οι παίκτες πρέπει από την αρχή να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να πούνε δυο λόγια για τον εαυτό τους.

Μια παίκτρια που κέντρισε το ενδιαφέρον, είναι και η Σαμάνθα Μίσοβιτς η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα ότι είναι 18 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία! Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή την Αστυνομία.