Κρατερός Κατσούλης: «Κάναμε φοβερές κόντρες...» - Η αποκάλυψη του για την παλιά του "αγάπη"

«Δεν ήταν αστεία πράγματα αυτά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: «Κάναμε φοβερές κόντρες...» - Η αποκάλυψη του για την παλιά του

Πριν πριν φύγει το 2023, ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην στην εκπομπή Γκαράζ. Μιλώντας στον Ζήση Ρούμπο, ο ηθοποιός, στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην φάση που πέρασε με το breakdance, σε μικρότερη ηλικία.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε προηγούμενη του συνέντευξη είχε μιλήσει για τις σχέσεις του με τα παιδιά του αλλά και με την πρώην σύζυγό του με την Κατερίνα Καραβάτου. «Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα, είναι ότι δεν έχει σημασία η δική μας σχέση, αλλά το ότι έχουμε δυο παιδιά, που λατρεύουμε, και αυτό θα πρέπει να...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης

«Ήμουν ανέκαθεν ροκάς αλλά πέρασα και μια φάση, μεγάλη γιατί ήταν και της εποχής, breakdance! Υπάρχει και βίντεο από εκείνη την εποχή το οποίο και δεν θα δείτε ποτέ! Υπήρχαν και άνθρωπο που έγιναν μετά σοβαροί. Κάναμε όμως φοβερές κόντρες και ήταν πολύ σημαντικό τότε για εμάς» ανέφερε.

«Κατέβαινε, ας πούμε, η ομάδα μας και πήγαινε και έκανε κόντρα με τον Πειραιά ή κάναμε κόντρα με το Αμερικάνικο κολέγιο. Δίναμε ραντεβού και η τελευταία μάχη που είχαμε κάνει ήταν στο Ωδείο Αθηνών και κατέβαινε λαός, δεν ήταν αστεία πράγματα αυτά».

«Εγώ ήμουν για τα ακροβατικά! Έκανα ελικόπτερα, τρελά πόδια και τέτοια πράγματα εκείνη την εποχή» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση του για την περιπέτεια της υγείας του

Ο ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος την Πέμπτη 11/5 στην εκπομπή ''Ζήσε αλλιώς'' και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο, που ήρθε αντιμέτωπος με τον εαυτό του και συγκεκριμένα με την υγεία του.

«Πρώτη φορά, που ουσιαστικά διαγνώστηκα επίσημα με υπερκόπωση είναι πάρα πάρα πολλά χρόνια πίσω σχεδόν δεν θυμάμαι πόσα. Ήταν ένα αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων, με βασικό την πολύωρη δουλειά. Αυτό όμως σε συνδυασμό με την όχι καλή διατροφή, με την όχι άσκηση, που ήθελα εγώ και πάντα με ενδιέφερε να κάνω εγώ αλλά δεν προλάβαινα, με την έλλειψη αρκετού ύπνου και με την πάρα πολύ αγωνία. Το λεγόμενο άγχος, που όλοι είμαστε δεσμευμένοι.

Δεν ακούμε το σώμα μας, δεν έχουμε μάθει να ακούμε το σώμα μας σαν τρόπο ζωής. Εγώ γνώρισα το οργανικό στρες πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από 11-12 χρόνια. Εγώ νόμιζα ότι το στρες είναι κάτι, που το αντιλαμβάνομαι πλήρως, έχω βρει τους τρόπους να το διαχειρίζομαι, που λογικά ισχύει και το καταλαβαίνω όμως.

Δηλαδή έχω μία ένταση είμαι λίγο νευρικός, έχω μία υπερδιέγερση κλπ. Μετά από πολλές δύσκολες καταστάσεις, εγώ προσωπικά είχα το 2018 μια πολύ σοβαρή κρίση στην υγεία μου, αυτό δεν ήταν καμπανάκι, ήταν μια τεράστια καμπάνα.

Αναγκάστηκα να αποσυρθώ από τις δουλειές μου για πολλούς μήνες, αναγκάστηκα να κάνω μια πολύ σοβαρή αποκατάσταση προκειμένου να μπορέσω να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να ξαναέρθω και να είμαι εκεί, που ήμουν πριν και καλύτερα... και αυτό, που επέβαλε να σκεφτώ σοβαρά, πώς θέλω να ζήσω από εδώ και πέρα και ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι, που θα μου επιτρέψουν να μη βρεθώ ξανά σε μία τέτοια κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.