Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Εγώ μια φορά είχα βάλει ευχή να βάψω τα...» - Η απίστευτη ευχή της παρουσιάστριας

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Εγώ μια φορά είχα βάλει ευχή να βάψω τα...» - Η απίστευτη ευχή της παρουσιάστριας

Ευχές για το νέο έτος, στο πλατό του Στούντιο 4, αντάλλαξαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Δευτέρας 1/1, στην πρώτη εκπομπή για το 2024. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε την δική της ευχή που είχε κάνει πριν 20 χρόνια, την πρωτοχρονιά, και άφησε το πλατό "άφωνο".

Οι ευχές Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλου για το νέο έτος

«Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, αγάπη και ειρήνη! Ότι επιθυμεί ο καθένας. Εγώ μια φορά είχα βάλει ευχή να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά, άκου τώρα. Έχει 20 χρόνια αυτό τώρα αλλά σου λέω, ο καθένας κάτι έχει να επιθυμεί» είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε επίσης: Στούντιο 4: «Πάνω στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δυο φορές», «Τι; Δεν ήμασταν έτοιμοι γι' αυτή την κουβέντα» - Σε σοκ Ζαμπέτογλου & Αναγνωστόπουλος

«Εύχομαι όλες οι ευχές σας να γίνουν πραγματικότητα. Δεν έχω ευχή, εύχομαι οι δικές σας ευχές να γίνουν πραγματικότητα» είπε με τη σειρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το πρόβλημα υγείας της

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, σε παλιότερη εκπομπή είχε εξομολογηθεί στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τη συμβουλή του γιατρού της.

Φέτος, δηλαδή, η παρουσιάστρια δεν θα κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα στο πλατό του σταθμού, παρά το γεγονός πως όλη της τη ζωή έμαθε να περπατά πάνω σε αυτά, προσδίδοντάς της ύψος, διότι διαφορετικά πρέπει να μπει σε χειρουργείο.

«Έχω πρόβλημα φέτος, θα αλλάξω, δεν μπορώ να φορέσω τακούνια. Εγώ γεννήθηκα με τακούνια. Πήγα σε γιατρούς και παντού έχω βαρεθεί να ακούω να λένε "Ε όσο περνάνε τα χρόνια...", σαν να έληξα σαν γιαούρτι. Έπαθα το σύνδρομο της μπαλαρίνας, πρέπει να κάνω εγχείρηση ή να μη φοράω τακούνια. Τώρα έχω πάρει παυσίπονο για να φοράω τακούνια. Το έχουν οι μπαλαρίνες και οι ποδοσφαιριστές δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο», είπε χαρακτηριστικά.