Δούκισσα Νομικού: Τον φιλούσε παθιασμένα με τα μάτια κλειστά - Οι τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

''Λιώνει'' για εκείνον!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2023 και υποδεχτεί το 2024 έκανε τον δημόσιο απολογισμό της χρονιάς, που έφυγε (δείτε εδώ) αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ίσως έχει κλείσει για εκείνη ο κύκλος της τηλεόρασης.

Γενικότερα η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια - μοντέλο έχει αποδείξει, πως από τότε που παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και δημιούργησε μαζί του την οικογένειά τους με τα δύο τους παιδιά - έχει αφιερωθεί σε εκείνους.

Έτσι λοιπόν, η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού στο instagram για το 2024 έμελε να είναι μια φωτογραφία με ένα τρυφερο φιλί στο μάγουλο του αγαπημένου της συζύγου, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η τρυφερή ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Το πρώτο φιλί για το 24. Δικό σου θα είναι κάθε χρόνο.
Να έχουμε μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Φωτογραφίες από το σπίτι Νομικού - Θεοδωρίδη στην Κηφισιά

Όλη η οικογένεια μένει λοιπόν σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Κηφισιά που είναι και το καταφύγιο τους. Παίζουν όλοι μαζί στον κήπο, τρώνε ο ένας δίπλα στον άλλο στην τεράστια τραπεζαρία, ενώ το χειμώνα κάνουν το σαλόνι παιδική χαρά.

Η minimal αισθητική, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο σαλόνι, στην τραπεζαρία αλλά και στο γραφείο που έχει θέα τον πράσινο κήπο! Τα παιδικά δωμάτια από την άλλη είναι σε λευκούς και γκρι τόνους.

Από το σπίτι δεν γινόταν να λείπει και το δωμάτιο - ντουλάπα που η Δούκισσα Νομικού έχει γεμίσει με ρούχα της, παπούτσια και αξεσουάρ.