Πέτρος Κωστόπουλος: Με μαύρο κοστούμι & παπιγίον - Δίμετρος κούκλος ο γιος του, Μάξιμος Κωστόπουλος

Μαζί στην αλλαγή του χρόνου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει καταλήξει πως στη ζωή λίγα είναι εκείνα, που έχουν πραγματική σημασία και ανάμεσα σε αυτά είναι χωρίς καμία αμφιβολία τα τρία παιδιά, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο Κωστόπουλος έκανε αλλαγή χρόνου με τον γιο του, Μάξιμο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση μπαμπά και γιου (δείτε εδώ τις κούκλες κόρες του).

Η φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου με τον γιο του, Μάξιμο

Μέσα από μία φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram o Πέτρος Κωστόπουλος βλέπουμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο Μάξιμος, αλλά και το πόσο μοιάζει με τον πατέρα του, υιοθετώντας σε μεγάλο βαθμό το σστυλ του.

Πέτρος Κωστόπουλος - Γιος - Μάξιμος

Η εργασία των παιδιών του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος, παραχωρώντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα αλλά και η δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Το ένα είναι ότι απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες οι οποίες θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους», είχε πει μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου γιατί δεν είχα», είχε πει ο Πέτρος Κωστόπουλος στο The 2night show: «Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά».