Στάθης Σχίζας: Στο νοσοκομείο ο νικητής του Survivor 5 - Άσχημα ξεκίνησε το 2024

Ποια η κατάστασή του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Άσχημα φαίνεται πως μπήκε ο νέος χρόνος για τον νικητή του Survivor 5, Στάθη Σχίζα, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φαίνεται πως το τελευταίο 24ωρο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan.

Όπως όλα δείχνουν, ο γνωστός επιχειρηματίας ενώ βρισκόταν στο μαγαζί του στο Κολωνάκι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (1/1) και εργαζόταν κανονικά, λίγο μετά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Δείτε επίσης: Σε σχέση με τον πρώην σύντροφο παίκτριας του GNTM η μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα - Τα τρυφερά τετ α τετ τους

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες του 2023 ήταν άρρωστος και όπως φαίνεται η εξέλιξη δεν ήταν καθόλου καλή.

Η ανάρτηση του Στάθη Σχίζα

«Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το γνωστό νοσοκομείο.

Φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Στάθης Σχίζας
Instagram/@schizas_stathis

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε περαστικά κι ελπίζουμε σε λίγες ημέρες να γυρίσει σπίτι του!

Το σπίτι του Στάθη Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας πρόσφατα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, και έδειξε ένα ένα τα δωμάτια από το σπίτι που μένει μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όταν αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να μείνουν πλέον μαζί, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και μετακόμισε σε ένα ονειρικό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας (δείτε το εδώ), αλλά εκείνος κράτησε τον χώρο που πέρασαν τις όμορφες στιγμές τους.

Πρόκειται για ένα διώροφο σπίτι, στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας, το οποίο είναι αρκετά μίνιμαλ, με έπιπλα σε λευκές και κρεμ αποχρώσεις. Στον κάτω όροφο, στο σαλόνι, υπάρχει ένα τεράστιο τζάκι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, ενώ στην κουζίνα τα βλέμματα πέφτουν στα μαύρα μαρμάρινα πλακάκια που κάνουν αντίθεση με τα λευκά ντουλάπια.

Στο μπάνιο υπάρχει μία τεράστια τζαμαρία πάνω από την μπανιέρα με θέα την πόλη, ενώ στον υπόλοιπο όροφο βρίσκεται και το υπνοδωμάτιό του, αλλά και η μεγάλη βεράντα του, στο οποίο έχει βάλει γκαζόν και πουφ. Στον επάνω όροφο του διαμερίσματος, βρίσκεται το ησυχαστήριό του, ένα μικρό δωμάτιο με μόλις μια πολυθρόνα και ένα τραπέζι, μπροστά από άλλο ένα μεγάλο παράθυρο.