Όλγα Τρέμη: Δείτε τη να χορεύει τσιφτετέλι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Με ένα ξέφρενο γλέντι υποδέχτηκε το 2024

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Όλγα Τρέμη: Δείτε τη να χορεύει τσιφτετέλι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Μία τελείως διαφορετική εικόνα, από εκείνη της «αυστηρής» παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων, μας έδειξε πρόσφατα η Όλγα Τρέμη, με αφορμή την αλλαγή του χρόνου. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος βρέθηκε σε γνωστή μουσική σκηνή, στο κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Διονυσίου, η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ενώ στο μπουζούκι ο Χρήστος Νικολόπουλος δίνει τον ρυθμό για να αρχίσει το ξέφρενο γλέντι.

Η Όλγα Τρέμη είναι γεννημένη στην Αθήνα, παρόλα αυτά «Ο Σαλονικιός» (τραγούδι του Στράτου Διονυσίου) μίλησε στην καρδιά της, καθώς μόλις ξεκίνησε να παίζει ο ρυθμός του εκείνη ανέβηκε στην σκηνή και ξεκίνησε να λικνίζεται σε ένα απολαυστικό τσιφτετέλι. Αγκαλιά με μία φίλη της έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της, αποχαιρετώντας έτσι το 2023 με κέφι και χαρά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ευδιάθετη σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, αντάλλαξε εγκάρδιους χαιρετισμούς με όλους τους μουσικούς και τους τραγουδιστές που βρίσκονταν στη σκηνή, ενώ ένα απόσπασμα από το γλέντι της Πρωτοχρονιάς προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha.

Δείτε επίσης: Κρυφός χωρισμός για την Όλγα Τρέμη - Μετά από 12 χρόνια δεν είναι πια μαζί με τον γιατρό, Νίκο Νικητέα

Η εξομολόγηση της Όλγας Τρέμη για το διαζύγιο: «Περσινά ξινά σταφύλια»

Ακόμα έναν λόγο να υποδεχτεί το 2024 με άλλον αέρα είχε η Όλγα Τρέμη, καθώς πριν από λίγο καιρό δημοσιοποιήθηκε η είδηση του διαζυγίου της, μετά από 12 χρόνια γάμου με τον Νίκο Νικητέα. Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει τότε στο Happy Day γι' αυτό. «Περσινά ξινά σταφύλια. Ο χωρισμός είναι κάτι που συνέβη πριν από τρία χρόνια, και το διαζύγιο βγήκε πριν δυο χρόνια. Δεν θα έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το πανελλήνιο, ήταν μία προσωπική εξέλιξη στη ζωή μου, τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Τίνα Μεσσαροπούλου, για να καταλήξει: «Δεν κρύβω κάτι, όλος ο κόσμος το ήξερε. Τώρα αν κάποιοι το ανακάλυψαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, και προφανώς ήθελαν να το επικαιροποιήσουν, γιατί είναι αστείο δημοσιογραφικά να λες ότι “Η Όλγα Τρέμη χώρισε πριν από τρία χρόνια”, έκαναν μια μικρή χρονοκλοπή».