«Καυστική» η Ματίνα Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έχει πάρει κιλά, ήταν πολύ πιο αδύνατος!»

Τα σχόλια για το βάρος του στον αέρα της εκπομπής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Καυστική» η Ματίνα Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έχει πάρει κιλά, ήταν πολύ πιο αδύνατος!»

Στο Mega Καλημέρα βγήκε το πρωινό της Τρίτης 2 Ιανουαρίου η Ματίνα Παγώνη για να σχολιάσει τις εικόνες από το πρωτοχρονιάτικο γλέντι, όπου παρότι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία με κορονοϊό αυξάνονται, πολλοί βγήκαν για να διασκεδάσουν και να υποδεχτούν τον νέο χρόνο σε κάποιο γλέντι. Ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν εντός και εκτός συνόρων, με φωτογραφίες τους να «παίζουν» στα social και στον αέρα, και την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να στέκεται με καυστικό τρόπο απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ταξίδεψε στο Μπαλί, απ' όπου αποχαιρέτησε το 2023 με αρκετά εξωτικά και σέξι στιγμιότυπα, με την Ματίνα Παγώνη ωστόσο να στέκεται στην εξωτερική του εμφάνιση που ήταν διαφορετική από εκείνη που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Mega Καλημέρα: «Αυτό που πρέπει να κριτικάρω είναι ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει πάρει κιλά. Ενώ είναι πολύ ωραίο παιδί, δεν ξέρω γιατί, έχει πάρει κιλά».

Την αποθέωσε δημόσια - Το όλο νόημα σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

«Έχει πάρει, ήταν πολύ πιο αδύνατος»

Εκείνη τη στιγμή ο Θανάσης Πάτρας, και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρενέβησαν, να ρωτήσουν με χιούμορ μήπως αυτό οφείλεται σε κάποια δίαιτα που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, για να πάρει όγκο, με την Ματίνα Παγώνη να συνεχίζει απτόητη: «Άμα θες να χρησιμοποιούμε τη λέξη όγκο, ναι, δεν έχω πρόβλημα. Η ουσία είναι ότι έχει πάρει. Ήταν πολύ πιο αδύνατος και το θυμάστε όλοι».

Πάντως δεν υπάρχει κάτι κακό με αυτό, ακόμα και αν είναι έτσι, αφού όπως ξεκαθάρισε στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη: «Όλοι πήραμε κιλά, και καλά κάναμε. Ο καθένας πρέπει να δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Και να πάρει 2-3 κιλά δεν χάθηκε ο κόσμος. Η ουσία είναι αν αισθάνεται μέσα του καλά και αν πέρασε ωραία. Αυτές οι εικόνες μου δείχνουν ότι ο κόσμος πέρασε πολύ όμορφα, και αυτό σημαίνει ευτυχισμένοι άνθρωποι, ωραία χαμόγελα».