2024: Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Κατάρ ή την Αυστραλία - Πού άλλαξαν χρόνο οι Έλληνες celebrities

Καλή χρονιά, λοιπόν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Το 2023 έφυγε και το 2024 ήρθε! Που άλλαξαν χρονιά, λοιπόν, οι διάσημοι Έλληνες; Πολλοί ταξίδεψαν τις γιορτινές αυτές ημέρες και έτσι υποδέχθηκαν το νέο έτος είτε σε εξωτικούς προορισμούς (όπως η Ιωάννα Τούνη στο Μεξικό) είτε στον τόπο καταγωγής τους, ενώ άλλοι παρέμειναν στην Αθήνα. Εμείς θα ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με εκείνους που άφησαν πίσω τους τον θόρυβο της πρωτεύουσας.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Χριστίνα Κοντοβά. Η παρουσιάστρια του ALPHA δεν πήγε πολύ μακριά, μέχρι την συμπρωτεύουσα, στη Θεσσαλονίκη, όμως οι υπόλοιποι πέρασαν τις γιορτές σε ζεστά και παραθαλάσσια μέρη. Ο Γιώργος Λιάγκας έφτασε μέχρι το Κατάρ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέχρι το Μπαλί και η Χριστίνα Κοντοβά μέχρι τη Σιγκαπούρη.

Πού άλλαξαν χρόνο οι διάσημοι Έλληνες

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ευτυχισμένο το 2024

Μόνο υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα !», έγραψε στην ανάρτησή της.

Γιώργος Λιάγκας

«Καλή θαλασσινή χρονιά!!!!!!! 1η βουτιά για το 2024… Έκλεψα… Στα ζεστά αυτή τη φορά», σημείωσε.

Κωνσταντίνος Βασάλος

Χριστίνα Κοντοβά

«Στη «Σαγαπούρη» όπως την λέει η Έιντα…

Καλή χρονιά με πολλή αγάπη!!!», ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τι έκανε η Ελένη Μενεγάκη;

Πρωτοχρονιά με την οικογένεια της έκανε και φέτος η Ελένη Μενεγάκη. Μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της, η παρουσιάστρια, απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν μπει ξανά στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

To πρωί της Δευτέρας 1/1, λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη της ανάρτηση για το 2024. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία από παραλία της αγαπημένης της Άνδρου με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και την κόρη της, Μαρίνα.

Δείτε επίσης: Μαζί στην θάλασσα: Η τρυφερή φωτογραφία Μενεγάκη - Παντζόπουλου που δημοσίευσε η Λιλίκα στο instagram

«Καλή χρόνια με υγεία , με αγάπη , με χαρές και επιτυχίες ! Επέλεξα αυτή την φωτό ( πριν 3 μέρες στην Άνδρο ) για την πρώτη μέρα του 2024 γιατί ο Άγγελος και η Μαρίνα ήταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας !
Χρόνια Πολλά!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: