Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα...» - Έκλεισε μεγάλο κεφάλαιο στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Το δήλωσε οριστικά και αμετάκλητα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου στον αέρα, και σε αυτή μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Μάλιστα, απάντησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου μεταξύ τους, ένα θέμα για το οποίο δέχονται συνεχώς ερωτήσεις και οι δύο από την αρχή της σχέσης τους, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην δεύτερη ερώτηση που της γίνεται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το αν θα βρεθεί στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη.

Δείτε επίσης: Πρεμιέρα Τσιμιτσέλη & Γερονικολού: Στα κόκκινα με τριαντάφυλλα η Κατερίνα - Τα κλάματα της Λασκαράκη δίπλα στην κόρη της, Εύα, και τον Σουλτάτο

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Είμαι συγκεντρωτική, θεωρώ ότι τα κάνω όλα εγώ καλύτερα από τους άλλους, οπότε πρέπει να τα κάνω εγώ για να είναι πιο καλά και πιο γρήγορα. Κουραστικοί είναι αυτοί που τους αρέσει να αφήνουν εκκρεμότητες, όχι εγώ που δεν αφήνω καμία. Είμαι καλή συγκάτοικος, άλλα λίγο ακατάστατη. Θα κάνω έναν χαμό το πρωί που θα φύγω και το βράδυ θα πρέπει να τα μαζέψω. Είμαι ήσυχη και καφέ φτιάχνω...», είπε αρχικά η ηθοποιός και έπειτα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια:

«Μικρή ήμουν πάρα πολύ ήσυχη, δεν έκανα ζαβολιές. Ήμουν βοηθός απουσιολόγου. Από μικρή ήθελα να είμαι καλή για έμενα όχι για κάποιον άλλο. Δεν είχα τρελή επιτυχία στα αγόρια, δηλαδή όταν με ήθελε κάποιο αγοράκι, θα με έβριζε. Είχα και πολύ καλές φίλες... Ωραία παιδική ηλικία».

Αναφορικά με την απώλεια του πατέρα της, δήλωσε: «Στις γιορτές δεν βαραίνω, απλώς νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε, να μην ξεχνάμε, να αναφέρουμε περιστατικά. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του. Οπότε πια είναι μία ανάμνηση που δεν θέλω να ξεχάσω ποτέ. Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για έμενα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει από κάπου και χαμογελάει».

«Πιστεύω πως αν ακολουθούσα το επάγγελμα της δικηγόρου θα ήμουν καλή. Η παρουσίαση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε εφόσον τηρεί κάποιες προϋποθέσεις. Δεν νομίζω ότι ένας ηθοποιός δεν μπορεί να το κάνει, όπως και μία μαγείρισσα ή δημοσιογράφος. Τα προσόντα ενός παρουσιαστή έχουν να κάνουν με μη μετρήσιμους παράγοντες, την προσωπικότητα και την επικοινωνία. Με ρωτάνε συνέχεια αν θα πάω στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, αυτή η ερώτηση γίνεται ειλικρινά από έλλειψη φαντασίας και έμμονης, ενώ είναι ένα θέμα πολύ "μικρό"», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κουμπαριά με την Μιμή Ντενίση, όπως εκείνη είχε επισημάνει, απάντησε: «Αν παντρευόμασταν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα μπορούσε να γίνει κουμπάρα μας η Μιμή Ντενίση, είναι πολύ κοντινός μας άνθρωπος. Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη» (δείτε εδώ τι δηλώνει ο ίδιος για τον γάμο τους).

Και πρόσθεσε για την σχέση τους: «Πιστεύω στο μάτι, οπότε πάω διακοπές με τον Γιάννη κάτι συμβαίνει και χάνουμε τα πράγματά μας. Ο Γιάννης είναι ξεροκέφαλος και λειτουργεί ετεροχρονισμένα, στην αρχή δεν κάνει αυτό που του λέω και μετά από 5 λεπτά τον πιάνω να το κάνει. Ο Γιάννης ήθελε η ταινία να είναι άψογη και παραμυθένια, του έλεγα να μην βιάζεται, φοβόμουν ότι θα ανοιχτεί πολύ, επειδή τον ξέρω».

«Θα ήθελα να ζει ο πάππους μου και η γιαγιά μου, για να δούμε μαζί την ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι”, είναι κάτι που μου λείπει», κατέληξε.