Η Φλορίντα Πετρουτσέλι συγκινεί για την απώλεια του πατέρα της: «Έχω προσπαθήσει να κάνω delete...»

Η εξομολόγηση στον αέρα του Mega Καλημέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι συγκινεί για την απώλεια του πατέρα της: «Έχω προσπαθήσει να κάνω delete...»

Η Κατερίνα Γερονικολού συνάντησε τον Θανάση Πάτρα και μίλησε μεταξύ άλλων για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», στην οποία πρωταγωνιστεί, για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη καθώς και για την απώλεια του πατέρα της σε ηλικία μόλις 13 ετών. Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε τη δική της προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του Mega Καλημέρα και μίλησε για τους τρόπους που διαχειρίστηκε την ίδια απώλεια.

«Μου θύμισε τον εαυτό μου και μπήκα στη θέση της με αυτό που είπε για τον μπαμπά της ότι θα ήθελε να πάει μαζί του να δουν την ταινία. Όταν περνάνε πολλά χρόνια -εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί- να τον σκέφτομαι σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως όταν παντρεύτηκα ή κάποιες φορές μέσα στα Χριστούγεννα. Είναι κάτι το οποίο, μάλλον από άμυνα, έχω προσπαθήσει να το ξεχάσω, να το κάνω delete απ' το μυαλό μου», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα...» - Έκλεισε μεγάλο κεφάλαιο στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Από άμυνα το βάζεις λίγο στην άκρη»

Όπως συμπλήρωσε: «Η Κατερίνα είναι ακριβώς το αντίθετο, προσπαθεί αυτή την ανάμνηση να την έχει ζωντανή κάθε μέρα. Αποφασίζεις στη ζωή τι θες να κάνεις. Κάποιοι άνθρωποι το διαχειρίζονται όπως εγώ, από άμυνα αν θες ή για να μην στεναχωριούνται, το βάλουν λίγο στην άκρη και άλλους τους βοηθά να το έχουν μόνιμα ζωντανό στο μυαλό τους». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμφώνησε από την πλευρά του και συμπλήρωσε ότι θυμήθηκε κι εκείνος τον πατέρα του αυτές τις γιορτές, μέσα από ένα τραγούδι.

Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε τη συνεργάτιδά της, αν θυμάται τη φωνή του πατέρα της, με εκείνη να απαντάει: «Τη θυμάμαι τη φωνή του μπαμπά μου, αλλά έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που τον έχασα. Όταν κάνεις οικογένεια, είναι κάτι που θέλεις να περάσεις σαν ανάμνηση στα παιδιά σου, αλλά όταν έχει συμβεί τόσο νωρίς δεν έχεις και την ικανότητα να το περάσεις γιατί ήσουν κι εσύ παιδί. Η μυρωδιά και η φωνή είναι κάποια πράγματα πολύ δύσκολα να τα θυμηθείς κατ' αρχάς και να τα περάσεις μετά σε κάποιον άλλον».