Γιώργος Παπαγεωργίου: «Κάθε φορά που θα την ρωτάνε πότε...» - Η πρώτη ανάρτηση με την κόρη του για το 2024

Δείτε τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί με την νεογέννητη κόρη τους γιόρτασαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Οι νέοι γονείς υποδέχτηκαν την καινούρια χρονιά κρατώντας πλέον στην αγκαλιάς τους το μωράκι τους, που έφερε στη ζωή η ηθοποιός στις 21/11.

Ολόκληρη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού το νέο μωρό έχει φέρει χαρά και ζωή στο σπίτι τους. Σε δηλώσεις που παραχώρησε για την εγγονή του ο πατέρας της, Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Νύχτα Στάσου, αποκάλυψε τα συναισθήματά του που έγινε παππούς για πρώτη φορά, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει σύντομα το ζευγάρι και ένα δεύτερο παιδί.

«Τώρα, λοιπόν, μιας και ρωτάτε ποια είναι η καλύτερη Πρωτοχρονιά που έχω κάνει, γιατί δεν τα πήγαινα γενικότερα καλά με τις Πρωτοχρονιές, αυτή είναι η καλύτερή μου. Παρόλο που έχω τον τίτλο του παππού, αυτή είναι η καλύτερή μου....» (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγερωγίου με την κόρη του για το 2024

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, τη Δευτέρα 1/1, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όλα όσα του έφερε η περασμένη χρόνια. Παράλληλα ευχήθηκε καλή χρονιά με τα likes και τα σχόλια να κατακλύζουν την ανάρτηση.

«Σ' ευχαριστούμε 2023. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κάθε φορά που θα ρωτάνε την κόρη μας πότε γεννήθηκε, σε κάθε εισιτήριο που θα κλείνει όταν μεγαλώσει, στην πρώτη της ταυτότητα, κάθε φορά που θα έχει γενέθλια.
Το 2023 φυσικά δεν ήταν ένα ήσυχο έτος για τον κόσμο.
Έφερε όμως και χαρές.
Σε εμάς την μεγαλύτερη.

Καλή χρονιά!!
(Τα πατούσια της μικρής να είναι το καλύτερο ποδαρικό)»
έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης τους

«Αυτό το πράγμα που λέγεται αγάπη

Κλαίει, σε μια κούνια όλη νύχτα

Κουνιέται, χαλάει

Τρέμει παντού σαν τσούχτρα

Μου αρέσει κάπως

Τρελό μικρό πράγμα που λέγεται αγάπη», έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία, που αποφάσισε να αναρτήσει στο προφίλ, που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.