Νίκος Οικονομόπουλος: «Ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του...» - Η τοποθέτηση του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νίκος Οικονομόπουλος: «Ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του...» - Η τοποθέτηση του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή To Πρωινό, παραχώρησε ο Νίκος Οικονομόπουλος, το πρωί της Τρίτης 2/1. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων εξέφρασε τη άποψή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Το συγκεκριμένο θέμα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την απόψεις να ποικίλουν. Ορισμένοι είναι θετικοί ενώ άλλοι εκφράζουν έντονα την αντίθεση τους αφού δεν θεωρούν ότι η κίνηση αυτή θεωρείται φυσιολογική. Μια τέτοια άποψη, ήταν και της Άννας Φόνσου, η οποία σε δηλώσεις, την Τρίτη 5/12 στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη" τοποθετήθηκε με αίχμηρό τρόπο για το ζήτημα.

«Δεν με ενδιαφέρει, εάν παντρευτούν ή κάνουν τελετή. Όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά για τα παιδιά έχω μία ευαισθησία. Σκέφτομαι, ότι έχουν τη δυνατότητα την οικονομική, να τα μεγαλώσουν καλά, όμως έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο, εάν πουν κάτι τέτοιο, κάποιες κακίες; Είμαι κατά εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω...» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλού για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, λοιπόν, εξέφρασε και εκείνος με την σειρά του την αντίθεση του, αναφέροντας ότι ένα παιδί χρειάζεται και την μητέρα αλλά και τον πατέρα, ενώ τόνισε πως αυτή είναι η προσωπική του άποψη.

«Εγώ δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη: