Ετεοκλής Παύλου: «Ήταν μαμά, γυναίκα και άνδρας του σπιτιού, ο βράχος» - Συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του, Δήμητρα

«Μου έφερε και ζακέτα για να φορέσω σήμερα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Ήταν μαμά, γυναίκα και άνδρας του σπιτιού, ο βράχος» - Συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του, Δήμητρα

Με θετική διάθεση υποδέχτηκαν το νέο χρόνο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από τον αέρα του Breakfast@Star, και σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχαν στο πλευρό τους δύο ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για εκείνους, την μητέρα του Ετεοκλή Παύλου, Δήμητρα, καθώς και την κόρη τους, Μελίτα – Δήμητρα. Δεν έλειψαν και οι συγκινήσεις, λίγο αφότου προβλήθηκε συνέντευξη του Χρήστου Σπανού, στην οποία μιλούσε για την απώλεια του πατέρα του. Η Ελένη Χατζίδου είπε σχολιάζοντας το δυσάρεστο συμβάν: «Μεγαλώνεις απότομα, νιώθεις ότι παίρνεις στους ώμους σου το βάρος της οικογένειας, ότι είσαι ο άντρας του σπιτιού», με την τελευταία ατάκα να ξυπνάει αναμνήσεις στον σύζυγό της.

Ο Ετεοκλής Παύλου, που έχει χάσει τον πατέρα του απ' όταν ήταν μόλις 7 ετών, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη μητέρα του, που στάθηκε βράχος για εκείνον και για τον αδερφό του: «Κανένας άντρας του σπιτιού, παιδιά. Πιο άντρας του σπιτιού από τη μαμά του σπιτιού δεν υπάρχει. Εμένα η μανούλα μου είναι και εδώ πέρα σήμερα. Αυτή ήταν και η μαμά, και η γυναίκα και ο άνδρας του σπιτιού, ο βράχος. Αν νομίζετε ότι έχω καταφέρει έστω και το ελάχιστο, που με βλέπετε εδώ σήμερα, αυτή η γυναίκα τότε έχει καταφέρει τα πάντα»

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: «Δεν θεωρώ ότι ένα ζευγάρι χωρίζει γιατί...» - Τι αποκάλυψε για την συνεργασία της με τον Ετεοκλή Παύλου

«Αν δεν ήταν η μητέρα μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα»

«Μου έφερε και ζακέτα για να φορέσω σήμερα», συμπλήρωσε με χιούμορ ο παρουσιαστής για να επανέλθει ωστόσο στο θέμα και να καταλήξει: «Αν δεν ήταν η μητέρα μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Πάντα μάς λείπουν οι άνθρωποι, εμένα δεν μου έλειψε (σ.σ. ο πατέρας του) όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο. Η μητέρα μου κατάφερε να καλύψει αυτό το κενό. Η καρδούλα της το ξέρει».

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ετεοκλής μιλάει με όμορφα λόγια για τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Με αφορμή τη γιορτή της, στις 26 Οκτωβρίου, είχε κάνει επίσης μία συγκινητική ανάρτηση με εκείνη και την κόρη του, στην οποία έχει δώσει το όνομά της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και στον άνθρωπο που δημιουργήσαμε για αυτόν τον κόσμο».