Ντόρα Μακρυγιάννη: «Κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα...» - "Κόλαφος" η Ντόρα Μακρυγιάννη για το πρόωρο τέλος του "Μετά τη Φωτιά"

«Είναι μεγάλο σοκ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Έντονη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελεύταιες ώρες μετά την ξαφνική απόφαση του ΑΝΤ1 να "κόψει" από το πρόγραμμά του την επιτυχημένη σειρά "Μετά τη Φωτια"¨η οποία είχε αγαπηθεί αρκετά από τον κόσμο τόσο για την υπόθεση όσο και τα μηνύματα που περνούσε.

Το κανάλι γνωστοποίησε το γεγονός, τη Δευτέρα 1/1, με μία ανακοίνωση η οποία αναγράφει ότι ο λόγος, που διακόπτεται η σειρά αφορά σε ρήξη, που δημιουργήθηκε μεταξύ ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής Tanweer (δείτε εδώ).

Το δυσάρεστο αυτό νέο, εξαπλώθηκε με ταχύτητα φωτός. Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο τηλεοπτικό κοινό, με τα σχόλια στο Twitter να κατακεραυνώνουν τον τηλεοπτικό σταθμό για το πρόωρο τέλος της αγαπημένους τους σειράς (δείτε όλα τα σχόλια).

Η απάντηση της Ντόρας Μακρυγιάννη

H Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σείρα, με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε την έντονη ενόχληση της για το γεγονός αφού όπως είπε χαρακτηρσιτικά, δεν γνώριζε κανείς τίποτα.

«Το μόνο που έχω να πω για τώρα, είναι πως κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος. Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν.

Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα».

Δείτε εδώ το InstaStory:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Η avant premier της σειράς Μετά τη Φωτιά

Το βράδυ της Πέμπτης 28/9, το Youweekly.gr βρέθηκε στην avant premiere στο Gold Class Village Cinemas στο The Mall Athens, μαζί με όλους τους συντελεστές και το cast.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Στη λαμπερή αυτή βραδιά, το παρών έδωσαν μαζί με όλους τους συντελεστές και οι πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν, έκαναν δηλώσεις και παρακολούθησαν με συγκίνηση το πρώτο επεισόδιο.

Κατά τη διάρκεια της προβολής, τα σχόλια των ηθοποιών ήταν απολαυστικά και άφηναν μια διαφορετική «γεύση» στους θεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν καθηλωμένοι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 1

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 2

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 3

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 4

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 5

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 6