Σοφία Καρβέλα: Τραγουδά στο Tik Tok το "Ψυχεδέλεια" - H πρωτοχρονιά με την Άννα Βίσση

«Στα Πάνω σας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Με την οικογένεια της υποδέχτηκε το νέο έτος η Σοφία Καρβέλα. Η στυλίστρια βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να γιορτάσει την πρωτοχρονια μαζί με την μητέρα της Άννα Βίσση. Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και και αρκετά χρόνια, μένει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά.

Είναι γνωστό ότι η κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, προβάλλοντας στιγμές από την καθημερινότητα και την οικογένεια της. Μάλιστα, δεν χάνει την ευκαιρία, όταν βρίσκεται κοντά την μητέρα της, να αναβάζει κοινές τους φωτογραφίες αλλά και βίντεο (δείτε εδώ).

Η Σοφία Καρβέλα τραγουδά το κομμάτι "Ψυχεδέλεια"

Αυτή τη φορά η Σοφία Καβέλα, λίγο πριν μπει ο καινούργιος χρόνος, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok,η Άννα Βίσση, τραγουδά και χορεύει, μια από τις επιτυχίες της μητέρας της "Ψυχεδέλεια".

"Αντε και καλή χρονιά …. Στα Πάνω σας" έγραψε στη λεζάντα της η Άννα Βίσηη.

Δείτε εδώ το βίντειο:

Η Άννα Βίσση τραγουδαει με τον εγγονό της, Νέστορα το "Ψυχεδέλεια"

Ωστόσο η Σοφία Καρβέλα δεν είναι η μόνη! Η Άννα Βίσση πριν απο λίγο καιρό επισκέφθηκε την οικογένεια της κόρης της στη Νέα Υόρκη και κατάφερε να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τα εγγόνια της. Στο βίντεο που μοιράστηκε με του διαδικτυακούς της φίλους, έδειξε τον εαυτό της να λέει στον μεγαλύτερο εγγονό της να τραγουδήσουν, "Ready Nesi?", ανέφερε χαρακτηριστικά. Και αμέσως πιάνουν και οι δύο το τραγούδι, ερμηνεύοντας εναλλάξ τους στίχους.

Εκείνη έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης "Είμαι στα πάνω μου!", ενώ ήδη το βίντεο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αφού έχει συγκεντρώσει σε μισή μέρα κοντά στα 20.000 likes.

@annavissiofficial

Είμαι στα πάνω μου …!! ΝΥ. 💜

♬ original sound - annavissiofficial