Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορεί να μην είμαι έτοιμος για μία σοβαρή σχέση...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να πουλάω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορεί να μην είμαι έτοιμος για μία σοβαρή σχέση...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Μια συνέντευξη όλης της ύλης παραχώρησε η Νίκος Οικονομόπουλος το πρωί της Τρίτης 1/12, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή To Πρωινό. Μιλώντας στο Γιώργο Λιάγκα, ο τραγουδιστής μίλησε για την τελευταία του επιτυχία "Εκπτωτος Άγγελος", για την πίστη του στο Θεό, καθώς και για την προσωπική του ζωή. Σε άλλο σημείο, εξέφρασε την άποψή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου για την πίστη του στο Θεό

«Όταν άκουσα τον "Έκπτωτο Άγγελο" θεώρησα ότι θα γίνει επιτυχία. Τη μουσική μου την έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης και τον στίχο ο Νίκος Γρίτσης. Ούτε ο ίδιος ο Γιώργος δεν πίστευε ότι θα κάνει επιτυχία. Δε σκέφτηκα τι θα πουν για τον «Έκπτωτο Άγγελο», είχα μελετήσει κι εγώ και οι συνεργάτες μου τον στίχο, οπότε δεν υπήρχε νόημα να σκεφτώ περαιτέρω. Ήξερα τι τραγουδούσα, δεν απευθύνομαι στον έκπτωτο άγγελο. Είναι αλληγορικό».

«Έτσι γεννήθηκα, να πιστεύω στον Θεό. Ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο πως όταν ήμουν μικρό παιδί, δεν έζησε και τα καλύτερα χρόνια. Προερχόμουν από μία φτωχή οικογένεια, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πάντα αγαπούσα τον Χριστό. Θυμάμαι ότι πάντα του μιλούσα, είτε σε μία εικόνα, είτε με προσευχή. Έχω πνευματικό, τον γέροντα Νήφων στον Άγιο Νεκτάριο στη Γλυφάδα. Δεν τον βλέπω μόνο ως πνευματικό, αλλά ως οικογένειά μου. Μιλάω μαζί του 3-4 φορές τη βδομάδα»

«Μπορεί να μην είμαι έτοιμος για μία σοβαρή σχέση. Βάζω τον πήχη ψηλά. Αυτό που σκέφτομαι στη δική μου περίπτωση είναι ότι δεν θέλω να χωρίσω αν κάνω οικογένεια. Έχω ένα μεγαλύτερο άγχος να βρω την πιο σωστή γυναίκα. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά.».

«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να πουλάω όπως σήμερα. Κάποια στιγμή δεν πουλάμε όσο πουλούσαμε στα νιάτα μας, φυσιολογική φθορά. Και η φωνή μας αρχίζει να γερνάει, αλλά και καλλιτεχνικά γερνάς, δεν έχεις να προσφέρεις άλλα πράγματα.

«Με στενοχωρεί να βλέπω καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν να αποδώσουν φωνητικά, αλλά αν υπάρχουν βιοποριστικοί λόγοι δεν μπορείς να πάρεις θέση. Είναι κατά πόσο θες κι εσύ να πουλάς τον εαυτό σου. Δηλαδή, ας πάρεις ένα μεροκάματο, θες να σε δουν να μην τραγουδάς ή να σε απομυθοποιήσει ο άλλος; Δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το σημείο».

Δείτε εδώ το βίντεο: