Στάθης Σχίζας: Το πρώτο μήνυμα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο - «Τελικά...»

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στάθης Σχίζας το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ) με την οποία αποκάλυψε πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω πνευμονίας. Πέρασαν ώρες από τότε και ακριβώς επειδή δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων στο προφίλ του.

Έτσι, νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο ίδιος προχώρησε σε ένα νέο story στο οποίο εξηγούσε πως δεν περίμενε να δει τόσο κόσμο να ενδιαφέρεται για την υγεία του και την κατάστασή του, γι' αυτό και δηλώνει ευγνώμων για το κοινό του. Παρόλα αυτά, δεν έδωσε καμία παραπάνω πληροφορία για την εξέλιξη της υγείας του.

Η πρώτη ανάρτηση του Στάθη Σχίζα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

«Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση το ενδιαφέρον που έχετε δείξει!! Τελικά με αγαπάτε!! Σας ευχαριστώ πολύ!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στάθης Σχίζας ανάρτηση από το νοσοκομείο

Αποκάλυψε πρώτη φορά για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor all star

Την Τρίτη 19/12 ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού με τον επιχειρηματία να μιλάει σε πρώτη φάση για την καθημερινότητά του και το νέο βραδινό μαγαζί που έχει ανοίξει τελευταία στο Κολωνάκι.

Στη συνέχεια, ο Σχίζας δε γινόταν να μη μιλήσει για το Survivor και το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο επιχειρηματίας έχει μπει δύο φορές στο παιχνίδι και τη μία εξ αυτών νίκησε.

Η τελευταία μάλιστα συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο ριάλιτι ήταν το 2022 - 2023 στο Survivor all star από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς. Πολλοί ήταν εκείνοι που συνέδεσαν την αποχώρησή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη σχέση τους με τον ίδιο να απαντάει αυτή τη φορά ανοιχτά (δείτε εδώ την πρόσφατη ενόχληση της Παναγιώταρου σε ερώτηση για τον Σχίζα).

«Θα πήγαινα δεν το μετάνιωσα. Εγώ μπορεί να άλλαζα κάποιες συμπεριφορές μέσα δηλαδή να μην ασχολιόμουν με τίποτα. Θα αποχωρούσα 100%. Κυρίως έφυγα για τις συμπεριφορές όχι για την Αλεξάνδρα. Ήταν συνολικό και έβλεπα που μπορούσε να φτάσει ο άνθρωπος για να πάρει μια βδομάδα παραπάνω χρήματα. Μιλάμε για τρελά πράγματα», είπε ο Στάθης Σχίζας.