Ανδρέας Φουστάνος: «Σήμερα οι γυναίκες από τα 20 τους ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40αρες...»

«Είμαι με μία γυναίκα αυτή την περίοδο, δεν συγκατοικούμε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ανδρέας Φουστάνος: «Σήμερα οι γυναίκες από τα 20 τους ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40αρες...»

Συνέντευξη στο «Πρωινό» παραχώρησε ο Ανδρέας Φουστάνος που μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, για το εγγόνι που απέκτησε, αλλά και για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του γενικότερα. «Πάντα ήταν απρόβλεπτη η ζωή μου, δεν σχεδίασα τίποτε», θυμάται χαρακτηριστικά ο πλαστικός χειρουργός για να συμπληρώσει: «Κατά κανόνα είχα μία γυναίκα στο πλευρό μου. Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο, αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά. Η γυναίκα είναι δύσκολο πλάσμα για να μπορέσεις να την διαχειριστείς».

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Φουστάνος έκανε προσωπικές αποκαλύψεις, ενώ παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο. «Εννοείται πως έχω μία γυναίκα στο πλευρό μου, αλλά δεν συγκατοικούμε. Αν έχεις συντροφικότητα όλη μέρα, μπορεί να θες κάποιες ώρες να είσαι μόνος σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον εαυτό τους, εγώ τον διαχειρίζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Φουστάνου για τη σχέση του με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Πέρα από αναγνωρισμένος πλαστικός χειρουργός, είναι γνωστός για την αγάπη του στις νεότερες γυναίκες. Ο Ανδρέας Φουστάνος το παραδέχτηκε, και είπε μεταξύ άλλων: «Από πάντα μου άρεσαν οι πιο νέες γυναίκες και όταν ήμουν νέος πάλι με νέες ήμουν. Κι όσο ήμουν μικρός με μικρότερες ήμουν. Σήμερα οι γυναίκες από τα 20 τους ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40αρες. Σίγουρα μου αρέσει να έχει ωραίο πρόσωπο, να έχει ωραία χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που σου κάνει "κλικ" κάθε φορά είναι κάτι διαφορετικό. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης μ' εμένα, να θέλουν να ζήσουν»

Η κουβέντα πήγε σε μία από τις γυναίκας που σίγουρα σημάδεψε την προσωπική του ζωή, αφού απέκτησαν μία κόρη μαζί. «Μόνο στον Ρουβά έχω πάει, θα πάω στη Νατάσα Θεοδωρίδου με το νέος έτος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Φουστάνος για να συνεχίσει: «Οι σχέσεις μας είναι τέλειες. Αν ήταν να συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον, θα ήμασταν μαζί ακόμα. Τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος, τίποτα δεν είναι αιώνιο, πέρα από την αγάπη που υπάρχει ακόμα». Όπως παραδέχτηκε και σε διαφορετικό σημείο, «Δεν της αρέσει το φαγητό ιδιαίτερα», ενώ εκείνος από την πλευρά του λατρεύει να μαγειρεύει.

Κλείνοντας ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε για τον εγγονό του, τον οποίο απέκτησε από την μεγαλύτερη κόρη του, Ιζαμπέλλα, αφού η Ανδριάνα Φουστάνου μόλις πρόσφατα πήρε το πτυχίο της: «Με το εγγόνι μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είμαστε φίλοι. Δεν έχω εγώ τις σχέσεις του χαζοπαππού. Ούτε μου αρέσει να με λένε παππού, Αντρέα με φωνάζει»

Δείτε επίσης: Έχει αδυναμία στις μικρότερες - Έτοιμος για τον τρίτο γάμο ο πρώην σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου, Ανδρέας Φουστάνος;