Ελένη Φουρέιρα: «Ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου...» - Τα συγκινητικά λόγια για την απόκτηση του γιου της

Το τρυφερό βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα με αφορμή το νέο έτος που μόλις ήρθε έκανε ένα instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό την Τρίτη 2/12 με την τραγουδίστρια να εύχεται τα καλύτερα στους αγαπημένους της και στο κοινό, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Με τη σειρά της η τραγουδίστρια εξήγησε στους followers της, πως λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και του ερχομού του γιου της στη ζωή δεν έχει τον ελεύθερο χρόνο να κάνει ένα post - όπως πολλοί άλλοι - με τον απολογισμό του 2023.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Φουρέρια παραδέχτηκε, πως το έτος που έφυγε ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο της ζωής και αυτό οφείλεται στην εγκυμοσύνη της και στην απόκτηση του πρώτου της παιδιού (δείτε τον εδώ).

Οι ευχές της Ελένης Φουρέιρα για το νέο έτος

«Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κάνω αυτό το story, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023.

Aν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, που για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ήρθε ο γιος μου. Πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της και το πρόβλημα υγείας της

Η Ελένη Φουρέιρα, σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της, επέστρεψε στις πίστες, κάνοντας μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τα στάδια να γεμίζουν κάθε θέση στις κερκίδες και χιλιάδες θαυμαστές να ουρλιάζουν το όνομά της, αποθεώνοντάς την. Κατά τη διάρκεια αυτής, τραβούσε και βίντεο για ένα ντοκιμαντέρ που έκανε, το οποίο και δημοσίευσε στο Youtube λίγο πριν το 2023 ολοκληρωθεί και τα πυροτεχνήματα για τη νέα χρονιά "ανατιναχθούν".

«Είχα ένα θέμα υγείας... Πριν ανέβω στη σκηνή, είχα πάθει στομαχικό ίλιγγο. Τα κατάφερα, όμως, δόξα το Θεώ. Πέρασα μαγικά και εγώ και ο κόσμος», ανέφερε αρχικά για τις καλοκαιρινές συναυλίες της.

Και σε άλλο σημείο, επισήμανε για μία από τις δύσκολες ημέρες με τον μπέμπη της: «Ήμουν άυπνη γιατί έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν άρρωστο. Ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό γιατί είχε πυρετό. Δύσκολη μέρα, το μυαλό μου ήταν εκεί», είπε η Ελένη Φουρέιρα.