Νίκος Ρόκκος: «Ήταν πολύ ξαφνικό! Στεναχωριέμαι για το παιδί...» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η πρώην σύζυγός του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου για τον θάνατό του

Τα συγκινητικά της λόγια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νίκος Ρόκκος: «Ήταν πολύ ξαφνικό! Στεναχωριέμαι για το παιδί...» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η πρώην σύζυγός του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου για τον θάνατό του

Ο 50χρονος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος Ρόκκος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες με τον άνδρα να χάνει τη ζωή του μέσα στη θάλασσα στη Λήμνου, όπου είχε πάει για να ψαρέψει με τη βάρκα του (δείτε εδώ σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο τραγουδιστής).

Η απώλεια και το πένθος είναι μεγάλη για την οικογένεια του Νίκου Ρόκκου, καθώς ο ίδιος είχε φέρει στη ζωή τρία παιδιά - δύο κορίτσια και ένα αγόρι . Η πρώην σύζυγός του, Γιάννα Φαφαλιού είναι η γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει ο Νίκος Ρόκκος τη 14χρονη κόρη του.

Μέσα από δηλώσεις της πρώην συζύγου του την Τρίτη 2/12 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αντιλαμβανόμαστε το πολύ βαρύ κλίμα, που επικρατεί στην οικογένεια με τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου να τους συγκλονίζει.

Οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου

«Η Λήμνος με αγάπησε πολύ και την αγάπησα πολύ. Ο Νίκος ήταν πολύ αγαπητός σε όλο το νησί, εκλέχτηκε και πρόεδρος του χωριού του. Έχουμε μια κόρη 14 ετών. Το έμαθα από τη στιγμή που ξεκίνησε να αγνοείται. Με ενημέρωσε ο κουμπάρος μου που είναι στο λιμενικό. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα κακό όνειρο, ότι ήταν μια πλάκα...είπα αποκλείεται ο Νίκος να αγνοείται.

Ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν πολύ συγκλονιστικό. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Το ψάρεμα ήταν η δεύτερη φύση του. Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε. Εγώ είμαι πρώην σύζυγος. Ήμασταν πολλά χρόνια χωρισμένοι με τον Νίκο, παρ' όλο που είχαμε πολύ καλή σχέση. Συμπάσχω πολύ, στεναχωριέμαι πολύ για το παιδί που έχασε τον πατέρα της σε μία τόσο τρυφερή ηλικία και είχαν μία πολύ ιδιαίτερη και δεμένη σχέση. Είναι τραγικό όλο αυτό που συμβαίνει», είπε η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία

Μέχρι στιγμής αναφέρεται πως ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πνιγμό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega Καλημέρα, σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία - νεκροτομή του, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η κηδεία του άτυχου άνδρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.