Λάμπης Λιβιεράτος: «Έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου»

«Πολλές φορές είμαστε σε λάθος σχέσεις...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λάμπης Λιβιεράτος: «Έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου»

Τον Λάμπη Λιβιεράτο συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη, για λογαριασμό της εκπομπής Happy Day στον Alpha, το πρωί της Τρίτης. Ο τραγουδιστής που εμφανίζεται σε μαγαζί της Πεύκης κάθε Σάββατο, μίλησε εφ' όλης της ύλης σε μία από τις πλέον σπάνιες συνεντεύξεις του για την καριέρα του τα τελευταία τριάντα χρόνια, για τις κόρες του, καθώς και την προσωπική του ζωή, όπου έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος δήλωσε όσον αφορά τη δημοσιότητα που έχει γνωρίσει μέσα σε αυτό το διάστημα: «Έχω περάσει μια περίοδο παλαιότερα που ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσω έξω άνετα και να κάτσω όπου να 'ναι. Επέλεγα όμως τα μέρη εκείνα που θα μπορούσα να πάω και να είμαι ήσυχα. Από εκεί και πέρα το ότι η δημοσιότητα έχει κάποια στιγμή μια υπερβολή και ίσως βγάλει πράγματα, που δεν θα ήθελες να βγουν προς τα έξω, αυτό είναι το τίμημα. Τώρα συνειδητά δεν βγαίνω τόσο πολύ και νιώθω πολύ πιο ήρεμος».

Το τρακ στη σκηνή και η γυναίκα που ισορροπεί τον Λάμπη Λιβιεράτου

Στην πορεία ο τραγουδιστής έκανε αναδρομή στο ξεκίνημα της καριέρας του. «Την πρώτη φορά που βγήκα να τραγουδήσω ήταν στη “Μέδουσα” με τον Γιώργο Μαρίνο. Βγήκα τότε στο πρώτο τραγούδι και το χέρι μου έτρεμε από το πολύ τρακ. Ακόμα και τώρα έχω». Παράλληλα, το τραγούδι του που ξεχώρισε είναι το «Σκόρπια ζωή», που πρόσφατα επανακυκλοφόρησε σε ντουέτο με την Γιούλη Τάσσου με τον Λάμπη Λιβιεράτο να σημειώνει: «Ήταν αυτοβιογραφικό την περίοδο που το έγραψα».

Μιλώντας για τρακ, δεν έκρυψε ότι νιώθει άγχος όταν έρχονται να τον δουν οι κόρες του: «Έρχονται συχνά, και είναι μεγάλη μου χαρά, αλλά έχω τεράστιο τρακ όταν είναι από κάτω η Νεφέλη ή η Δανάη, ιδρώνω. Αλλά είναι τόσο γλυκές και θετικές, που μου δίνουν δύναμη. Είμαι τόσο καλυμμένος με αυτά τα δύο πλάσματα που μου έστειλε ο Θεός που νομίζω ότι δεν θέλω να ξανακάνω και άλλο παιδί, δεν υπάρχει λόγος».

Η ερώτηση της Όλγας Λαφαζάνη για τρίτο παιδί δεν ήταν τυχαία, αφού ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι σε σχέση και πολύ ευτυχισμένος: «Θέλω να πιστεύω ότι έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου. Είμαι με έναν άνθρωπο που είμαι πολύ ισορροπημένος, με ισορροπεί και εκείνος πολύ, πολύ όμορφα βρίσκεται μέσα στη ζωή μου και μου κάνει καλό. Πολλές φορές είμαστε σε λάθος σχέσεις και μας βγάζουν τον κακό μας εαυτό», ανέφερε στο κλείσιμο της συνέντευξης. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα ότι η σύντροφός του είναι τραγουδίστρια και ότι έχουν συνεργαστεί σε διάφορες live εμφανίσεις.

Δείτε επίσης: Ερωτοχτυπημένος ο Λάμπης Λιβιεράτος - Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που είναι στο πλευρό του