Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στη Γαλλία

Με λοστούς και γάντια βρέθηκαν οι δράστες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Νίκος Αλιάγας και συγκεκριμένα το σπίτι του στη Γαλλία με την εφημερίδα Le Parisien να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες για την είδηση. Να θυμίσουμε εδώ, πως ο παρουσιαστής γεννήθηκε στη Γαλλιά, όπου και ζει ωστόσο κατάγεται από την Ελλάδα.

Το σπίτι του λοιπόν στο Παρίσι είναι αυτό, που αποπειράθηκαν πέντε άνδρες να ληστέψουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν ο Νίκος Αλιάγας και η οικογένειά του δε βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα, που έγινε η απόπειρα διάρρηξης.

Τι συνέβη με το σπίτι του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Στη συνέχεια, η αστυνομία αντιλήφθηκε την ύποπτη κίνηση, καθώς εντόπισε και το όχημα των δραστών, που συνελήφθησαν. Μέσα μάλιστα στο αμάξι βρέθηκαν αντικείμενα, όπως λοστοί και γάντια (δείτε εδώ σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του).

Η αγάπη του για την Ελλάδα

«Θα ήθελα να κάνω κάτι έστω και συναισθηματικά για την πατρίδα μου αλλά δεν προλαβαίνω. Φέτος έχω το The Voice το Star Academy, τα μαγκαζίνα. Φέρνω ελαιόλαδο από εδώ, αλάτι από το Μεσολόγγι. Δεν έφυγα ποτέ από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα ζω απλά όταν ξυπνάω βλέπω τον Πύργο του Άιφελ. Αργότερα όταν γεράσω ίσως γυρίσω. Προς το παρόν εκεί είναι η ζωή μου» είχε πει ο Νίκος Αλιάγας πριν από πολύ καιρό στην εκπομπή Πρωινό.