Μετά τη Φωτιά - Ξεσπάει η σεναριογράφος της σειράς Ρένα Ρίγγα: «Σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό»

«Είμαστε αναλώσιμοι στον πλανήτη τηλεόραση»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Οι συντελεστές της σειράς «Μετά τη φωτιά». Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Πέτρος Νικολαρέας
Οι συντελεστές της σειράς «Μετά τη φωτιά». Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Πέτρος Νικολαρέας

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τους συντελεστές του «Μετά τη φωτιά», αφού ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την Πρωτοχρονιά ότι διακόπτει άμεσα κάθε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής «Tanweer», που βρισκόταν πίσω από τη σειρά, επικαλούμενος σοβαρούς λόγους διάρρηξης εμπιστοσύνης. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα επεισόδια έχουν κατέβει από την πλατφόρμα του σταθμού, μαζί με όλες τις πληροφορίες που υπήρχαν για την υπόθεση και τους χαρακτήρες, ενώ το σίριαλ δεν πρόκειται να επανέλθει με νέα επεισόδια από τις 15 Ιανουαρίου, όπως οι υπόλοιπες παραγωγές που προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Αυτή η ανακοίνωση ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, με την πρωταγωνίστρια της σειράς Ντόρα Μακρυγιάννη να μην κρύβει την απογοήτευσή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα». Λίγες ώρες αργότερα και η σεναριογράφος της σειράς, Ρένα Ρίγγα, έγραψε τις δικές της σκέψεις γύρω από το πρόωρο τέλος, χωρίς φυσικά να κρύβει τη στενοχώρια της που τα πράγματα έλαβαν τέτοια τροπή.

Δείτε επίσης: Ντόρα Μακρυγιάννη: «Κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα...» - "Κόλαφος" η Ντόρα Μακρυγιάννη για το πρόωρο τέλος του "Μετά τη Φωτιά"

Γρηγόρης Καραντινάκης, Ρένα Ρίγγα, Διονύσης Σαμιώτης
Η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα με τον σκηνοθέτη της σειράς Γρηγόρη Καραντινάκη και τον Διονύση Σαμιώτη της Tanweer
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Πέτρος Νικολαρέας

«Είμαστε αναλώσιμοι, εξυπηρετούμε μόνο»

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα ανέφερε πως: «Χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση. Όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση. Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all together μια ομάδα που δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, μια καλή σειρά. Όλοι μαζί, συνεργείο, παραγωγή, σκηνοθετικό, σκηνογράφοι, σενάριο, κανάλι. Ένας για όλους και όλοι για τον ένα. Νόμιζα.
Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας προσγειώνουν για να μας πουν ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μας. Μια ψευδαίσθηση. Και να μας φωνάξουν ότι είμαστε αναλώσιμοι. Όποτε εξυπηρετούμε μόνο. Αλλιώς σου πετάμε πρωτοχρονιάτικα μια ανακοίνωση στα media και σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό. Υπάρχουν και κάποιοι δυσεύρετοι ευαίσθητοι που σε παίρνουν να σου το πουν μαλακά. Σπάνιοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τη φωτιά: Άδειασε το σετ της σειράς του ΑΝΤ1 μετά το πρόωρο τέλος - «Είστε πολύ κουραστικοί τύποι» δήλωσε η Άλκηστις Ζιρώ

Μετά τη Φωτιά: «Είναι κρίμα που τόσα άτομα βρίσκονται ξαφνικά στον αέρα» - Τι δηλώνει στο YOU ηθοποιός της σειράς

Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχουμε παιδιά και πρέπει να τα ζήσουμε! Έχει παίξει κάτι στο κομμάτι το διοικητικό...» - Απογοητευμένος για το πρόωρο τέλος του "Μετά τη φωτιά"

Πώς τα πήγαν σε νούμερα τηλεθέασης οι εκπομπές τη δεύτερη μέρα του 2024

Μετά τη Φωτιά: «Λαχείο μην ξεχάσω να πάρω...» - Η ανάρτηση της Ζωής Ρηγοπούλου για το πρόωρο τέλος της σειράς

ΑΝΤ1: «Ρε είσαστε με τα καλά σας;» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter με το ξαφνικό κόψιμο αγαπημένης σειράς σταθμού

Πρόωρο τέλος για αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 - Η ξαφνική ανακοίνωση του σταθμού

Μετά τη φωτιά: Πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς