Μαρία Τζομπανάκη: ''Λιώνει'' με τον τρόπο που την αποκαλεί ο εγγονός της - Τα τρυφερά λόγια για τον μικρό Αχιλλέα

«Ζω την ευτυχία...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mtzompanaki - Instagram / ndp
mtzompanaki - Instagram / ndp

Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό 7μέρεςtv με την ηθοποιό, που απολαμβάνουμε μαζί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη στην τηλεοπτική σειρά ''Σασμός'' να μιλάει για την οικογένειά της και τη λατρεία στον εγγονό της.

Ο γιος της μαζί με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά (δείτε τους εδώ full in love στα μπουζούκια) έχουν φέρει στη ζωή έναν γιο τον Αχιλλέα. Έτσι λοιπόν, η Μαρία Τζομπανάκη μαζί με όλους τους τίτλους που έχει στη ζωή της, απέκτησε έναν ακόμη αυτόν της ''γιαγιάς''.

Η ηθοποιός έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη και πολύ τρυφερή σχέση με το εγγονάκι της για το οποίο μιλάει και πραγματικά ''λιώνει''. Πως να μην του έχει άλλωστε αδυναμία ακούγοντας τον να τη φωνάζει ''γιαγιά Μαράκι'';!

Η τρυφερή αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για τον εγγονό της

Ποιες είναι οι πιο όμορφες στιγμές με τον εγγονό σας, Αχιλλέα;

«Κάθε φορά που τον σκέφτομαι, χαμογελώ διάπλατα και κάθε φορά που τον αγκαλιάζω, ζω την ευτυχία υλοποιημένη στη μυρωδιά του, στο σπινθηροβόλο βλέμμα του και στο άκουσμα του νέου «ονόματός μου: ''γιαγιά Μαράκι'είπε η Μαρία Τζομπανάκη

Μαρία Τζομπανάκη - Εγγονός

Θα αποκτήσει και δεύτερο εγγόνι;

«Το γέλιο του Αχιλλέα είναι μοναδικό και ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά στα πειράγματά μας και στα χάδια μας και στις αγκαλιές μας. Είναι μαγικό! Όλα είναι φυσιολογικά με τη σύζυγό μου και η απογοήτευση και η ένταση. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και δεν είναι εύκολο φυσικά, αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη που δεν ήταν εύκολη η ικανοποίηση είναι τεράστια και αυτό είναι που σε δυναμώνει.

Οι τρίτοι πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που δίνουν οι πρώτοι. Υπάρχει πολύς σεβασμός από το περιβάλλον σε σχέση με αυτό που θέλουμε και εμείς για τον Αχιλλέα. Από όλους. Και από την οικογένεια της Γεωργίας και από τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τη μικρή μου την αδερφούλα. Όλοι είμαστε πολύ αγαπημένοι.

Ένα ακόμη παιδί είναι στην σκέψη μας, φυσικά, μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Happy Day.