Αθηνά Οικονομάκου: Άσχημα νέα για την ηθοποιό - Δεν ξεκίνησε καλά το 2024...

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ωστόσο οι πρώτες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου φαίνεται πως δεν εξελίχθηκαν όπως η ίδια είχε φανταστεί (δείτε εδώ το υπέροχο δέντρο, που στόλισε στο σπίτι της).

Μέσα από μια ανάρτηση στο instagram, που έκανε η ηθοποιός το βράδυ της Δευτέρας 1/1 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως κάτι συνέβη στο πόδι της και έτσι αναγκάστηκε να μείνει ακίνητη με πάγο.

Η κατάστασή της την επομένη, Τρίτη 2/1 όχι μόνο δεν καλυτέρεψε, αλλά επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα η Αθηνά Οικονομάκου να ανακουφίζεται τοποθετώντας στο πόδι της ένα κατεψυγμένο σακουλάκι με αρακά.

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

«Καλά πήγε αυτό...», έγραψε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου - Πάγος

«Όταν τελειώνουν οι παγοκύστες...#αρακάς», έγραψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Αθηνά Οικονομάκου - πόδι

Η εξομολόγησή της για την ψυχοθεραπεία

«Eίναι πολύ δύσκολο να κουβαλάς το σύνδρομο του καλού κοριτσιού, ειδικά όταν το συνειδητοποιείς, γιατί όσο το κάνεις χωρίς να το έχεις αντιληφθεί, σου φαίνεται ότι έτσι κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Περνώντας τα χρόνια, που αρχίζει να ζορίζει όλο αυτό και βλέπεις, ότι σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα σου - που περνάνε οι άλλοι πάρα πολύ καλά με αυτό και είναι όλοι ικανοποιημένοι αλλά εσύ κάτι, ένα κομμάτι...

Αυτό άρχισε να με ζορίζει πολλά χρόνια πριν καμία 15 - 20 χρόνια πριν. Δεν ξέρω τι θα είχα πάθει αν δεν το είχα αντιληφθεί νωρίτερα, θα ήταν πολύ πιο πιο δύσκολα τα πράγματα θεωρώ. Ήδη το είχα συνειδητοποιήσει, είχα κάνει δουλειά με τον εαυτό μου, είχα ξεκινήσει ψυχοθεραπεία και πάλι δυσκολεύτηκα. Πόσω μάλλον να με έβρισκε τελείως αδούλευτη όλο αυτό.

Πλέον κάνω, ότι νιώθω, φέρομαι όπως αισθάνομαι, λέω ό,τι πιστεύω και εκφράζομαι με τον τρόπο, που νιώθω με την τελειότητα αυτή, που πηγάζει - εννοώ τη δική μου και τα δικά μου δεδομένα, όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου από μωρό, γιατί αυτό με συνοδεύει σε όλη την ζωή μου. Δε θέλω να κάνω λάθος, δεν συγχωρώ στον εαυτό μου το λάθος, τώρα πια δεν ισχύει αυτό έχω να πω, δεν έχει φύγει τελείως αυτό το χαρακτηριστικό, γιατί θαύματα δε γίνονται σε αυτή τη ζωή, αυτός ο άνθρωπος είμαι, έτσι έχω δομηθεί, ωστόσο δε με αφορά τόσο, είμαι πολύ πιο ελεύθερη. Οι κρίσεις άγχους ξεκινούσαν από αυτό, κρίσεις πανικού δεν έχω πάθει ποτέ, γιατί ξέρω ότι είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό, από αυτό ξεκινούσα. Αυτοί οι άνθρωποι, που είναι έτσι θέλουν συνέχεια να τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Πράγμα αδύνατον», είπε η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή I love Σουκού πριν ένα μήνα.