Βασίλης Σπανούλης: Ολόκληρος άντρας ο πρωτότοκος γιο του - Κοντεύει να τον ξεπεράσει σε ύψος ο Θάνος Σπανούλης

Έχει στοιχεία και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τρίτη 2/1/24 για την οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου, καθώς το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά, που έχουν φέρει στον κόσμο είχε τα γενέθλιά του (δείτε εδώ το σπίτι τους).

Ο λόγος για τον Θάνο Σπανούλη, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ και σήμερα έκλεισε τα 14 του χρόνια. Ο πατέρας του μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία του και μια κοινή τους - στο instagram - για να του ευχηθεί και δημόσια ''Χρόνια Πολλά''.

Οι ευχές του Βασίλη Σπανούλη για τα γενέθλια του γιου του

Όπως βλέπουμε ο γιος του Βασίλη Σπανούλη κοντεύει να τον φτάσει σε ύψος και έτσι αν ποτέ θελήσει να ασχοληθεί και εκείνος με το μπάσκετ, τότε σίγουρα θα έχει το ένα από τα προσόντα που απαιτεί το άθλημα, αυτό του ύψους!

Βασίλης Σπανούλης - Γιος - 14 χρονών
Βασίλης Σπανούλης - Γιος - Γενέθλια

Τα τρυφερά του λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου

«Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα.

Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία, αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος», είχε πει ο Βασίλης Σπανούλης τον Σεπτέμβρη του 2023 στο Happy Day.