Γιώργος Αλκαίος: «Είχα μανιακό θαυμαστή που έπαιρνε τα σκουπίδια μου»

«Ήθελε να έχει κάτι δικό μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Αλκαίος πρόσφατα ξεκίνησε εμφανίσεις μαζί με την Έλντα Πανοπούλου, και με αυτήν την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», μέρος της οποίας προβλήθηκε στο «Happy Day». Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση, την οποία ξεκίνησε από την εφηβεία του, τους μανιακούς θαυμαστές που είχε στο παρελθόν, καθώς και στη σχέση του με τον χρόνο που περνάει.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, είπα χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της δημοσιότητας που γνώρισε στην αρχή της καριέρας του: «Τον πρώτο καιρό μπορεί από τον ενθουσιασμό μου που δεν με ήξερε κανείς, και ξαφνικά άκουγαν το “Τι, Τι”, στον δρόμο και στο ταξί, να φούσκωνα λίγο. Δεν γίνεται να μη φουσκώσεις, αλλά ψωνισμένος δεν υπήρξα ποτέ».

Δείτε επίσης: Γιώργος Αλκαίος: Το πραγματικό του όνομα, η ηλικία, η καταγωγή του και η αλήθεια για την προσωπική του ζωή

Τι δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος για την ψυχανάλυση

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στους μανιακούς θαυμαστές που υπήρχαν εκείνη την περίοδο. «Το έχω ζήσει και αυτό», είπε σε σχετική ερώτηση ο Γιώργος Αλκαίος για να συμπληρώσει: «Μέχρι και σκουπίδια μου έπαιρναν για να έχουν κάτι δικό μου. Μου το είχε πει η γειτόνισσα». Στην πορεία της συνέντευξης, ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε πως κάνει ψυχανάλυση από την εφηβεία μου.

«Τις πρώτες μου συνεδρίες τις έκανα πριν τα 18. Όχι ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω αλλά έπρεπε να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τις αντιθέσεις της ζωής. Έχω μέσα μου βαθιά την αίσθηση του αυτονόητου, οπότε οτιδήποτε παράλογο μού φαίνεται δέκα φορές πιο παράλογο».

Όπως επίσης, κλείνοντας, ανέφερε ότι δεν έχει άγχος με τον χρόνο: «Γι’ αυτό δεν κάνω ούτε επεμβάσεις, ούτε μπότοξ, ούτε θέλησα να βάλω μαλλιά. Είμαι σαν τον Μπρους Γουίλις ο οποίος τη δεκαετία του ’90 έδειξε θάρρος ή θράσος και είπε ότι “Αφού μου φεύγουν τα μαλλιά, θα ξυρίσω το κεφάλι”».