Νίκος Ρόκκος: «Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την σύντροφό του» - Τραγική ειρωνεία η αιτία της βουτιάς που του κόστισε τη ζωή

Ανείπωτη θλίψη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP - Facebook / Νίκος Ρόκκος
NDP - Facebook / Νίκος Ρόκκος

Ο Νίκος Ρόκκος θα κηδευτεί σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, στον τόπο καταγωγής του, τη Λήμνο και γύρω από την εκκλησία έχει μαζευτεί ήδη πλήθος κόσμου, μαζί με την οικογένειά του (δείτε εδώ τη στιγμή που ο Στέλιος Ρόκκος σφιχταγκαλιάζεται όσο το φέρετρο μεταφέρεται στον ναό).

Οι συγγενείς του παραχώρησαν μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πριν πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία, με μία στενή φίλη της οικογένειας αποκάλυψε πως ο 50χρονος πατέρας, είχε πάρει διαζύγιο με την σύζυγό του (δείτε εδώ πώς ανακοίνωσε στην κόρη τους τον θάνατό του), αλλά είχε φτιάξει ξανά τη ζωή του με μία άλλη γυναίκα πριν συμβεί το μοιραίο.

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Νίκου Ρόκκου

«Ήταν έτοιμος να παντρευτεί ο Νίκος με την σύντροφό του, Ράνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος που έκανε τη μοιραία βουτιά

Λίγο νωρίτερα, στην εκπομπή Happy Day όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την κηδεία, με τον Νίκο Ρόκκο να θάβεται δίπλα στον αδερφό του, Κώστα, που έφυγε πριν από δύο περίπου χρόνια από τη ζωή, λόγω καρδιάς, έγινε γνωστός ο λόγος που ο άτυχος άνδρας ανέβηκε στη βάρκα του εκείνη τη μοιραία μέρα και γιατί έκανε τη βουτιά που τελικά του κόστισε τη ζωή.

«Για να έβγαλε τα βαρίδια από πάνω του πάει να πει ότι αισθάνθηκε μια δυσφορία. Ερωτηματικό παραμένει πώς κατάφερε να βγάλει τα βαρίδια, να βρεθούν και ο ίδιος να μην καταφέρει να ανέβει στη βάρκα του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Νίκος Ρόκκος ετοίμαζε μια μεγάλη γιορτή γιατί είχε εκλεγεί πρόεδρος του χωριού του. Είχε πάει να βγάλει χταπόδια γιατί θα ήταν από τα εδέσματα που θα προσφέρονταν στη γιορτή. Ακούγονται πολλά», είπε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του Limnos FM100, Παναγιώτης Σκαπετής.