Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η επική ατάκα για την Κατερίνα Γερονικολού και τη συνεργασία τους

«Θα πληρωθεί σε τρία τέρμινα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η επική ατάκα για την Κατερίνα Γερονικολού και τη συνεργασία τους

Με αφορμή την ταινία του, «Κουραμπιέδες από χιόνι», που προβάλλεται στους κινηματογράφους, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάθισε στον καναπέ του Happy Day ως καλεσμένος και είχε έναν απολαυστικό διάλογο με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις προκλήσεις που είχε η πρόσφατη παραγωγή, για τις παραστάσεις με Covid, καθώς και για τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία συνεργάστηκαν.

«Η Κατερίνα δεν είναι καθόλου του ρίσκου, θέλει πάντα ό,τι κάνει να το έχει μελετήσει σωστά. Είναι Παρθένος, θέλει κουτάκια. Εγώ είμαι πιο τολμηρός, όταν θέλω κάτι, το κάνω εκείνη τη στιγμή. Με στήριξε 1000% σε όλους τους τομείς από την αρχή μέχρι και τώρα, κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Το να κάνεις μια παραγωγή έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις, είναι μια σπαζοκεφαλιά. Εκτός από το οικονομικό κομμάτι, έχεις μεγάλη ευθύνη για τόσους ανθρώπους εκτός έδρας».

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας αναφέρθηκε και στην κόρη που έχει αποκτήσει, και στην οποία έχει αφιερώσει την πρόσφατη κινηματογραφική του απόπειρα. «Δεν της έδωσα ρόλο γιατί είναι δικιά της η ταινία. Γράφει με μεγάλα γράμματα “Για την Εύα”», ανέφερε μεταξύ άλλων για να καταλήξει: «Της άρεσε πάρα πολύ. Κάναμε μια ειδική προβολή για εκείνη και δύο κολλητές της. Είχε συγκινηθεί, είχε γελάσει κιόλας».

Δείτε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν θα έλεγα...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την κόρη του, Εύα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα θα πληρωθεί σε τρία τέρμινα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, το ψάρεμα, και για το θέατρο. Μάλιστα περιέγραψε πώς πέρασε για δεύτερη φορά τον Covid, αυτή τη φορά Χριστουγεννιάτικα και πάνω στη σκηνή . «Έπαιξα θέατρο με μάσκα, δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά δεν είμαι υπέρ να κλείνω το θέατρο εκτός αν δεν υπάρχει η δυνατότητα». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Για μια ζωή» στο θέατρο Πειραιώς 131.

Κλείνοντας έκανε και μία αποκάλυψη για τις οικονομικές διαπραγματεύσεις: «Δεν φτάνω στο παζάρι, δεν είναι το ατού μου και είμαστε λίγα άτομα συνολικά, γνωριζόμαστε. Έχεις κάνει επαφή με οποιαδήποτε παραγωγή, οπότε στη δεύτερη παραγωγή δεν χρειάζεται να ξανασυστηθείς. Δεν ήμουν ποτέ τύπος που πάει να πάρει τα πολλά λεφτά, χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους υπόλοιπους. Πάντα ήμουν σε ένα λογικό πλαίσιο για να έχω μούτρα να βρεθώ με τον ίδιο παραγωγό. Τώρα που κάνω εγώ παραγωγή, ως σκηνοθέτης τα βρήκαμε πολύ εύκολα», είπε με χιούμορ για τον διπλό του ρόλο και κατέληξε για τη σύντροφό του: «Η Κατερίνα θα πληρωθεί αλλά σε τρία τέρμινα». Η συγκεκριμένη έκφραση χρησιμοποιείται για απροσδιόριστα μεγάλα χρονικά διαστήματα.