Μελίνα Ασλανίδου: «Για εμένα είναι οικογένεια...» - Συντετριμμένη για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου πριν το τελευταίο αντίο

Πονάει για τον καλό της φίλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: «Για εμένα είναι οικογένεια...» - Συντετριμμένη για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου πριν το τελευταίο αντίο

Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, σχετικά με τον τραγικό θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, λίγα 24ωρα πριν την αλλαγή του χρόνου.

Η τραγουδίστρια δεν έβρισκε λόγια να μιλήσει για τον άτυχο άνδρα, τα παιδιά και την οικογένεια που αφήνει πίσω του γενικότερα, εξηγώντας πως για εκείνη και ο τραγουδιστής, αλλά και η μητέρα του και τα αδέρφια του ήταν μία δεύτερη οικογένεια.

Δείτε επίσης: Νίκος Ρόκκος: «Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την σύντροφό του» - Τραγική ειρωνεία η αιτία της βουτιάς που του κόστισε τη ζωή

Τα συγκινητικά λόγια της Μελίνας Ασλανίδου για τον θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου

«Τι να σας πω παιδιά; Καλό ταξίδι στον Νίκο, τα θερμά συλλυπητήρια μου σε όλη την οικογένεια. Τι να πω για τον Νίκο; Ό,τι και να πω... Να έχει καλό ταξίδι στο φως, γιατί οι ψυχές στο φως πάνε. Για εμένα είναι οικογένεια και ο Στέλιος και η οικογένειά του», είπε συγκινημένη.

Δείτε επίσης: Στέλιος Ρόκκος: «Γιατί γιε μου; Γιατί Κώστα μου, μου πήρες τον Νίκο μου;» - Υποβασταζόμενη η μητέρα του στην κηδεία του αδερφού του! Ανατριχιάζουν οι φωνές της πάνω στο φέρετρο

Ανατριχιάζει η πρώην σύζυγός του για τον τρόπο που ανακοίνωσε τον θάνατό του στην κόρη τους

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και την πρώην σύζυγό του και τραγουδίστρια, Γιάννα Φαφαλιού, ώστε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της για την κοινή ζωή τους και τα συναισθήματά της αυτή τη δύσκολη στιγμή, με την ίδια να αποκαλύπτει πώς ενημέρωση την κόρη της.

«Δεν ήθελα να το μάθει από τα social οπότε την πήρα εγώ...», είπε χαρακτηριστικά για το παιδί τους, τονίζοντας πως είχε αδυναμία σε εκείνη επειδή ήταν και η μικρότερη (δείτε εδώ την σπαρακτική της ανάρτηση).

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», δήλωσε στη συνέχεια για τη γνωριμία τους, αλλά όταν ρωτήθηκε εάν έχει μιλήσει με τον Στέλιο Ρόκκο ή την οικογένειά του, απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

Η ίδια έχει παντρευτεί ξανά και δίπλα της σε όλο αυτό βρίσκεται ο σύζυγός της: «Με στηρίζει πολύ και είμαι ευγνώμων», ανέφερε για εκείνον και έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας για τον πατέρα του παιδιού της: «Δεν πρόλαβε να κάνει όλα όσα ήθελε στη ζωή του...».

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Νίκος Ρόκκος είχε φτιάξει και εκείνος ξανά τη ζωή του, και σύμφωνα με δηλώσεις οικογενειακής φίλης στην ίδια εκπομπή: «Ήταν έτοιμος να παντρευτεί με την σύντροφό του, Ράνια».