Zaf: «Δεν με επηρεάζει να σχολιάζουν τη σεξουαλικότητά μου»

Ετοιμάζει συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Zaf: «Δεν με επηρεάζει να σχολιάζουν τη σεξουαλικότητά μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Zaf. Ο νεαρός τραγουδιστής, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από viral video στο TikTok και την επιτυχία του τραγουδιού «Πες», αναφέρθηκε στην περσόνα που έχει δημιουργήσει, στις πηγές απ' όπου αντλεί έμπνευση, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Όπως δήλωσε αρχικά ο Zaf, με αφορμή τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Μάχη», σε δική του μουσική και στίχους: «Είναι συμβολικό, και συνδέεται με τη δύναμη που παίρνουμε όταν πέφτουμε και σηκωνόμαστε. Είναι βιωματικό, όπως όλα τα τραγούδια που γράφω, εμπνέομαι από τη ζωή και τις εμπειρίες που έχουμε όλοι και νομίζω αυτό είναι και το νόημα, να μιλάμε για πράγματα που έχουν σημασία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του περσόνα, και πώς τον βοηθάει να ξεπερνάει το άγχος. «Ο Γιάννης Ζαφειρίου (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είναι το πιο αγχωτικό άτομο του κόσμου, είναι control freak, είναι αλλού. O Zaf είναι μια περσόνα που, όταν με κατακτά, δεν έχω άγχος και νιώθω μια τεράστια δύναμη. Νιώθω υπεράνθρωπος, ότι τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά».

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: «Ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου...» - Τα συγκινητικά λόγια για την απόκτηση του γιου της

Σχετικά με την επιτυχία του τραγουδιού του «Πες», ο Zaf ανέφερε: «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια, αλλά δεν το περίμενα. Είναι πολύ ξαφνικό, γιατί πριν ένα χρόνο ήμουν ένα παιδί που τραγούδαγε στο υπόγειό του και δεν τον άκουγε κανένας. Ανέβαζα βιντεάκια και τα έβλεπαν 100 άτομα. Τώρα τα βλέπουν χιλιάδες».

Zaf: Αυτά που λέει ο κόσμος τώρα για το σίγμα, τα ακούω από παιδάκι

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή του, ο Zaf σημείωσε: «Δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια. Σχολιάζουν την σεξουαλικότητά μου, ότι βάφω τα νύχια μου, ότι μιλάω με ένα περίεργο σίγμα, ότι τραγουδάω με έναν περίεργο τρόπο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και αφού πλέον θεωρούμαι δημόσιο πρόσωπο είναι απόλυτα φυσιολογικό να δέχομαι τέτοια σχόλια. Έχω περάσει πάρα πολύ bullying γενικότερα για να είμαι έτσι με την εμφάνισή μου και με το σίγμα μου. Αυτά που λέει ο κόσμος τώρα, τα έχω ακούσει τόσες πολλές φορές από παιδάκι».

Τέλος, ο Zaf δήλωσε ότι έχει σχέδια για συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να συμμετέχει στη Eurovision, αν και δεν νιώθει ακόμα έτοιμος. Όπως αποκάλυψε, έχει εξειδικευτεί στη χειρουργική νοσηλευτική, σπούδασε Fashion Design, αλλά επειδή απολύθηκε από την δουλειά του, τα παράτησε όλα και ασχολήθηκε με τη μουσική. «Φρίκαρε η μάνα μου φυσικά», κατέληξε γελώντας.