Ιωάννα Τούνη: ''Σάλος'' με το βίντεο που ο Αλεξάνδρου κατεβαίνει σε δύσβατη σπηλιά με τον Πάρη - Φώναζε την πρόνοια η influencer

Το χιουμοριστικό βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
j.touni - Instagram
j.touni - Instagram

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους, Πάρη αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το Μεξικό αλλάζοντας χρόνο με αγαπημένους τους φίλους στο Τουλούμ (δείτε εδώ φωτογραφίες τους σε εξωτικές παραλίες).

Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, που δημοσιεύει το ζευγάρι στο instagram βλέπουμε τις μοναδικές εμπειρίες που ζουν με τον γιο τους. Η Τούνη και ο Αλεξάνδρου ανήκουν άλλωστε στα ζευγάρια εκείνα, που παίρνουν παντού μαζί τους το παιδί, καθώς δεν έχουν ιδιαίτερη βοήθεια σε αυτό το κομμάτι.

Έτσι λοιπόν ανάμεσα στις δραστηριότητες, που κάνουν στο Μεξικό το ζευγάρι επισκέφτηκε μαγικές σπηλιές στο Τουλούμ μαζί με τον μικρό τους. Όπως βλέπουμε σε βίντεο, που δημοσίευσε η Τούνη στο instagram ο Αλεξάνδρου κατέβαινε μια σιδερένια σκάλια με τον Πάρη για να οδηγηθούν στις σπηλιές, με την Ιωάννα να φωνάζει χιουμοριστικά στην πρόνοια.

Η κατάβαση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο του σε σπηλιά στο Μεξικό

«Πρόνοια, γεια σου πρόνοια!

Με συγχωρείτε για το black χιούμορ μου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Η περιπέτεια μέχρι να φτάσουν στο Μεξικό

«Πετούσαμε από Αθήνα με ενδιάμεση Λισαβόνα για να φτάσουμε Κανκούν, όπου εκεί θα βρίσκαμε και την παρέα μας, για να περάσουμε πάρα πολύ ωραία στο Μεξικό. Είχαμε κλείσει να πάμε τα Χριστούγεννα, αλλά το ακυρώσαμε δύο φορές, γιατί ο Δημήτρης μπήκε δύο φορές νοσοκομείο. Για να καταλάβετε πόσο δεν μας θέλει αυτό το ταξίδι... Γελάει και ο κάθε πικραμένος. Τέλος πάντων. Φτάνουμε Λισαβόνα και έχουμε αναμονή περίπου μιάμιση ωρίτσα για να μπούμε στην επόμενη πτήση και με το που φτάνουμε στο αεροδρόμιο, έχω κανονίσει να παραλάβουμε μόνο το καρότσι, ενώ όλες οι βαλίτσες μας είναι να μεταφερθούν κατευθείαν από την Αθήνα στο Κανκούν, γιατί θα χάναμε την πτήση. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο ωραία και καλά και δεν βλέπω κανένα καρότσι...

Το μωρό εντωμεταξύ είναι 10+... Ρωτάμε ξανά και ξανά το προσωπικό και μας είπαν να πάμε στην παραλαβή αποσκευών γιατί μπορεί να είχε γίνει λάθος και έτσι βγήκαμε από τον χώρο που έπρεπε να περιμένουμε για την πτήση και περιμέναμε πόση ώρα για το καρότσι. Εκεί είδαμε την βαλίτσα με τα πράγματα του μικρού την οποία θα την χάναμε κανονικά, γιατί δεν θα την παραλάμβανε κανείς. Προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε με το προσωπικό για να πάρουμε τη βαλίτσα μαζί μας για να μην κάνουμε πάλι check in που η αναμονή είναι τεράστια, αφού εκείνοι έκαναν λάθος και την άφησαν σε λάθος χώρα πρακτικά. Προσπαθούμε να βρούμε λύση, τρέχουμε να προλάβουμε την πτήση με το μωρό να πηγαίνει πάνω κάτω.. Φτάνουμε καταλαχανιασμένοι. 13:10 πετούσε το αεροπλάνο μας και εμείς φτάσαμε 13:00. Έχω πάθει mental break down, να κλαίω εγώ με αναφιλητά και τους παρακαλούσαμε να μπούμε. Δεν μας άφησαν ποτέ! Πάρα πολύ νευριασμένη και πάρα πολύ στενοχωρημένη. Φάγαμε τεράστια ταλαιπωρία, δεν αναλάμβανε κανείς την ευθύνη», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη τονίζοντας πως μέσα σε όλα αυτά έπρεπε να βρει τελευταία στιγμή μεταφορικό μέσο και δωμάτιο να μείνουν.