Γιάννης Λάτσιος: Η μοναχική βόλτα με καμπαρντίνα στο κέντρο της Αθήνας - Σκεπτικός με τα χέρια στις τσέπες

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Λάτσιος αφού πέρασαν οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων έκανε μια μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να τον απαθανατίζει περπατώντας μόνος και σκεπτικός.

Με τα χέρια στις τσέπες του, μαύρα γυαλιά ηλίου και μια μπεζ καμπαρντίνα περπατούσε ο Γιάννης Λάτσιος ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε μόνο του, καθώς φαίνεται πως προτιμάει να κάνει βόλτες - αυτός και ο εαυτός του (δείτε εδώ).

Η μοναχική εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου στο κέντρο της Αθήνας

Να τονίσουμε εδώ, πως τα Χριστούγεννα τα παιδιά του βρέθηκαν μερικές ημέρες στην Άνδρο, στο ησυχαστήριο της μητέρας τους, Ελένης Μενεγάκη, επομένως και εκείνος θα είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο να δει αγαπημένα του πρόσωπα στις γιορτές πριν αποχαιρετήσει το 2023.

Γιάννης Λάτσιος - Αθήνα - Μόνος - Βόλτα

Μυστικά από τη ζωή της Μενεγάκη με το Λάτσιο

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ πέρασε το περιοδικό YOU! Αφιέρωμα με τίτλο «9 παρουσιάστριες και τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους στο μικροσκόπιο» και μεταξύ της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ) και της Σταματίνας Τσιμτσιλή (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την παρουσιάστρια του ALPHA) και η Ελένη Μενεγάκη!

  1. Όταν έμενε έγκυος, μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα πήγαιναν καλά, δεν το έλεγε σε κανέναν από το οικογενειακό της περιβάλλον.
  2. Δεν ψάχνει ποτέ κινητό, γιατί όποιος... ψάχνει, βρίσκει!
  3. Όταν είναι στο σπίτι βάζει το κινητό της σε λειτουργία πτήσης, για να χαλαρώνει, να απολαμβάνει την οικογένειά της και να ηρεμεί το μυαλό της.
  4. Μόνο την κολλητή και κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου εμπιστεύεται 100% και της μιλάει για ό,τι πρόβλημα έχει, είτε με τα παιδιά της, είτε με τα προσωπικά της, είτε με τα επαγγελματικά.
  5. Το πρώτο βράδυ που έμεινε με τον Γιάννη Λάτσιο, τσακώθηκαν άσχημα, σκοτώθηκαν, γιατί εκείνη σοκαρίστηκε με τα τόσα πολλά κοστούμια που είδε στην ντουλάπα του!
  6. Έχει βιώσει δύο αποβολές.
  7. Η επιλογή του ονόματός της έγινε... πετώντας ένα κέρμα – κορόνα ή γράμματα! Η μία οικογένεια ήθελε να της δώσουν το όνομα Ελένη ενώ η άλλη το όνομα Εύα.
  8. Έχει παίξει σε διαφήμιση για σαμπουάν μαζί με την Κατερίνα Λέχου τη δεκαετία του '90!
  9. Στο πρώτο δοκιμαστικό για τον πρωινό καφέ πήρε συνέντευξη από την Άννα Βίσση.
  10. Λατρεύει το τζίντερ, που προσθέτει σχεδόν σε όλα τα φαγητά, ενώ το καταναλώνει και ως τσάι στο πρωινό της.